Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kolumbusa cīnīsies par pirmo vietu

Juris Miņins
Juris Miņins

Kolumbusa cīnīsies par pirmo vietu
Riks Nešs
Foto: AP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta kalendārā šajā naktī ir paredzētas trīs spēles un vienā no tām tiksies divas potenciālās Rietumu konferences līdervienības, Kalgari "Flames" un Kolumbusas "Blue Jackets", kurām abām sezonas sākums ir padevies visai veiksmīgs.

Kolumbusas "Blue Jackets" – Kalgari "Flames"

Kolumbusas "Blue Jackets"
Pagājušajā sezonā, pirmo reizi komandas vēsturē, iekļūstot izslēgšanas spēlēs, Kolumbusa parādīja, ka viņi nav galīgi "lūzeri", šosezon viņi to apstiprina vēl vairāk. Labākais sezonas starts komandas vēsturē, lieliska spēle nevienādos sastāvos, laba aizsardzība ir tas, kas ļauj domāt, ka Ohaio štatā šī sezona būs manāmi garāka nekā iepriekšējos gados ierasts. Tāpat jāpiebilst, ka uzvara šīsnakts spēlē viņiem var dot pirmo vietu savā divīzijā un otro - Rietumu konferencē.
Individuāli šajā sezonā "spīd" Riks Nešs, kurš sešās spēlēs ir nopelnījis 10 (3+7) punktus, tāpat lielisku spēli vārtos rāda Stīvs Meisons (2.35 ripas vidēji spēlē, 92.5% atvairīto metienu) un arī Metjū Garons ir lielisks otrais numurs. Tāpat der atzīmēt Rostislavu Kleslu, kurš ne tikai ir komandas līderis aizsardzībā, bet arī visai produktīvs uzbrukumā (2+2).

Kalgari "Flames"
Kalgari "Flames", lai arī sezonu ir sākuši ar piecām uzvarām astoņās spēlēs, ir lietas, kas būtu jāuzlabo, lai varētu cīnīties par visaugstākajām vietām šajā sezonā un, pirmkārt, tā ir... aizsardzība. Tieši tas aspekts, ar kuru parasti Kalgari komandai nebija nekādu problēmu. Nestabilā un nepārliecinošā aizsardzība bija galvenais iemesls kāpēc, cīņā pret Čikāgas "Blackhawks", atrodoties vadībā ar 5:0 (!!!), spēles beigās viņiem nācās atzīt sakāvi ar 5:6.
Ja runā par komandas līderiem, tad, arī netipiski pēdējām sezonām, tie ir citi, Renē Burks ir komandas rezultatīvākais hokejists (4+5), arī Dastins Boids spēlē rezultatīvi (2+3), bet no tiem hokejistiem, no kuriem rezultatīvu spēli gaidīja vēl pirms sezonas tikai Dions Fenafs spēj attaisnot uz sevi liktās cerības, jo ar astoņās spēlēs gūtiem septiņiem rezultativitātes punktiem, komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ir otrajā vietā. Līdz ar to Kalgari komandas vadība un fani cer ieraudzīt vēl labāku spēli, kad "atvērsies" Džeroms Iginla, Džejs Būmīsters, Oli Jokinens, Deimonds Langkovs un arī Kreigs Konrojs.

Savainojumi
Kolumbusas "Blue Jackets" vēl aizvien spēlēs bez uzbrucēja Fredrika Modīna un aizsarga Maika Komandora, bet Kalgari "Flames" vienīgais "robs" sastāvā ir Deivida Mosa nespēlēšana, pagaidām neizpausta savainojuma dēļ.

Pārējās cīņas

Atlikušajās divās spēlēs tiksies sezonu lieliski iesākušie Pitsburgas "Penguins" un Sentluisas "Blues", kuriem, kopš atgriešanās no Eiropas tūres, izcīnīt panākumus nav nemaz tik viegli, bet Monreālas "Canadiens" savā laukumā uzņems Atlantas "Thrashers" komandu, kuri līdz šim ir rādījuši lielisku spēli uzbrukumā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2009-10-20 12:23, pirms 15 gadiem
Kolumbusa patiešām pārsteidz. Jācer, ka šodien Blues atkal spīdēs, laiks sadot pa pakaļu Sidam

     [+] [-]

, 2009-10-20 12:40, pirms 15 gadiem
Jusper rakstīja: Kolumbusa patiešām pārsteidz. Jācer, ka šodien Blues atkal spīdēs, laiks sadot pa pakaļu Sidam

     [+] [-]

, 2009-10-20 12:52, pirms 15 gadiem
Kolumbusai veel Jan Hejda savainots

  -4 [+] [-]

, 2009-10-20 12:53, pirms 15 gadiem
Šo redzējāt?
Video: 9 gadīgs puika izpilda bullīti

     [+] [-]

, 2009-10-20 12:56, pirms 15 gadiem
kas tad Nešam noticis? piespēļu vairāk kā golu.

     [+] [-]

, 2009-10-20 13:35, pirms 15 gadiem
Jusper rakstīja: Kolumbusa patiešām pārsteidz. Jācer, ka šodien Blues atkal spīdēs, laiks sadot pa pakaļu Sidam
Ja būtu skatījies vairāk spēļu Kostīmu izpildijumā,tad tevi tas nepārsteigtu.Pagājušo gadu viņi nemaz nebij peramie zēni.Normāla komanda ar tendenci progresēt.

     [+] [-]

, 2009-10-20 14:44, pirms 15 gadiem
nu tad uzraksti par visaam speeleem nevis vienu...

     [+] [-]

, 2009-10-20 14:49, pirms 15 gadiem
Boxy rakstīja: nu tad uzraksti par visaam speeleem nevis vienu...
Par pārējām spēlēm ir rakstīts sadaļā "Parējās cīņas".

     [+] [-]

, 2009-10-20 17:12, pirms 15 gadiem
edijs333 rakstīja: Ja būtu skatījies vairāk spēļu Kostīmu izpildijumā,tad tevi tas nepārsteigtu.Pagājušo gadu viņi nemaz nebij peramie zēni.Normāla komanda ar tendenci progresēt.
Tā vai tā pārsteigtu, bet neticu, ka šis temps tiks noturēts līdz sezonas beigām PO visticamāk, ka tiks, bet zaudēs pirmajā kārta. No Blue Jackets spēlem atceros tikai to, ka Oshie 2 reizes pēc kārtas pazemoja Nešu.Gaidu ar nepacietību šo abu komandu dueli šogad

     [+] [-]

, 2009-10-20 23:31, pirms 15 gadiem
Uzvarēs Blues, Trashers un Blue Jackets

     [+] [-]

, 2009-10-21 09:43, pirms 15 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Uzvarēs Blues, Trashers un Blue Jackets
Ko lai saka - Nostradamuss...

     [+] [-]

, 2009-10-21 09:47, pirms 15 gadiem
...Kalgari komandas vadība un fani cer ieraudzīt vēl labāku spēli, kad "atvērsies" Džeroms Iginla, Džejs Būmīsters, Oli Jokinens, Deimonds Langkovs un arī Kreigs Konrojs...

Šai spēlei pilnīgi pietika, ka atvērās Iginla, Būmīsters un Langkovs.

     [+] [-]

, 2009-10-21 09:52, pirms 15 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Uzvarēs Blues, Trashers un Blue Jackets
Jā, nu patiešām laba prognoze...