Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks no spēlē pret Bufalo gūtā savainojuma varētu atgūties jau tuvākajās dienās

Rolands Eliņš

Kivlenieks no spēlē pret Bufalo gūtā savainojuma varētu atgūties jau tuvākajās dienās
Matīss Kivlenieks
Foto: John Saraya/Cleveland Monsters

NHL kluba Kolumbusas „Blue Jackets” galvenais treneris Džons Tortorella ASV medijiem pavēstījis, ka Latvijas vārtsargs Matīss Kivlenieks, kurš piedalās „Blue Jackets” treniņnometnē, nav guvis pārāk nopietnu savainojumu un ierindā varētu atgriezties tuvāko dienu laikā.

Latvijas jaunais vārtsargs Matīss Kivlenieks piedalījās „Blue Jackets” pirmajā pārbaudes spēlē, sacenšoties ar Bufalo „Sabres”, taču guva savainojumu. Šodien komandas galvenais treneris Džons Tortorella paskaidroja, ka šis savainojums nav pārāk smags.

Tortorella norādīja, ka Kivlenieks ierindā atgriezīsies tuvākajās dienās, līdz ar to iespējams, ka viņš piedalīsies kādā no nedēļas nogales pārbaudes spēlē. Naktī uz sestdienu Kolumbusa spēlēs pret „Blues”, sestdienas vakarā pret Teodora Bļugera pārstāvēto „Penguins” (plkst. 22:00), bet svētdienas vakarā tajā pašā laikā būs tikšanās ar „Blues”.

Jāpiemin, ka sestdienas spēlē pret „Blues” Kolumbusas komandu vadīs nevis Tortorella, bet AHL treneru kolektīvs, kuriem arī dota iespēja iesildīties pirms sezonas sākuma.

Šonakt paredzētajās NHL pārbaudes spēlēs no latviešu pārstāvētajām komandām piedalīsies „Capitals”, kas tiksies ar „Canadiens”. Savukārt Otavas hokeja apskatnieki norāda, ka naktī uz sestdienu „Senators” pārbaudes spēlē pret „Blackhawks” piedalīsies Rūdolfs Balcers, tonakt paredzēta arī Zemgus Girgensona pārstāvētās „Sabres” spēle pret „Maple Leafs”.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/JacketsInsider/...

     [+] [-]

, 2018-09-20 21:21, pirms 6 gadiem
Cepums par virsrakstu... sen neko tik daiļu nebija nācies burtot!? Varēja vēl kādus kilometrus no Mēness pieminēt, vai Dienvidkorejas ziemeļu gala laika prognozi novembra trešajam ceturksnim...

     [+] [-]

, 2018-09-20 21:55, pirms 6 gadiem
Prieks par Balceru, kurš turpina virzīties uz hokeja meku NHL ar platiem soļiem