Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

NHL, iespējams, nākamsezon rīkos divas spēles atklātajos laukumos

NHL, iespējams, nākamsezon rīkos divas spēles atklātajos laukumos
Detroitas "Red Wings" treniņš atklātā laukumā
Foto: AP

Kā kļuvis zināms, tad Nacionālā hokeja līga (NHL) pašlaik izskata iespēju nākamajā sezonā divas regulārās sezonas spēles aizvadīt atklātajos laukumos.

Šajās dienās NHL galvenais ledus laukumu speciālists apmeklē Kalgarī, kur, iespējams arī runā ar "Flames" klubu par iespēju aizvadīt kādu regulārās sezonas spēli atklātā laukumā un kā reālākie kandidāti, kas varētu stāties pretī "Flames", tiek minēta cita Kanādas rietumkrasta komanda - Vankūveras "Canucks".

Savukārt otro spēli, visdrīzāk, aizvadīs Bostonā, kur slavenajā "Fenway Park" beisbola stadionā, kurā ikdienā Augstāko beisbola līgu spēles aizvada Bostonas "Red Sox" vienība, spēlēs Bostonas "Bruins", bet viņiem pretī, pēc pašreiz pieejamās informācijas, varētu stāties Vašingtonas "Capitals" vienība, kuru pārstāv arī pēdējo divu gadu NHL vērtīgākais spēlētājs Aleksandrs Ovečkins.

Lai arī "Winter Classic" spēles ir guvušas lielu atbalstu līgas atbalstītāju vidū, NHL komisārs Garijs Betmens nesteidzas ar oficiālu paziņojumu izplatīšanu sakarā ar gaidāmās sezonas "klasikas" norises vietu. "Pagaidām es nevaru sniegt nekādus oficiālus paziņojumus. Es zinu, ka pašlaik ir daudz dažādu baumu šajā sakarā, taču lai, pagaidām, tās arī paliek tikai baumas," tā Betmens.

Atgādināsim, ka Nacionālā hokeja līga spēles atklātajos laukumos sāka rīkot jau 2003. gadā, kad Edmontonā, "Heritage Classic" ietvaros, tikās vietējie "Oilers" un Monreālas "Canadiens" hokejisti, bet pirmā "Winter Classic" spēle norisinājās 2008. gadā, kad Bufalo "Sabres" Ralfa Vilsona stadionā uzņēma Pitsburgas "Penguins". Savukārt pagājušgad, "Wrigley Field" beisbola stadionā spēkiem mērojās vietējā Čikāgas "Blackhawks" un Detroitas "Red Wings".

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-20 21:20, pirms 15 gadiem
derētu KHL arii tādas spēles rīkot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-20 21:22, pirms 15 gadiem
agris225 rakstīja: derētu KHL arii tādas spēles rīkot
Kur? Maskavā par hokeju interese ir visai tāda, šķidra (All-Stars spēle to uzskatāmi pierādīja), bet tajāspilsētās, kur par hokeju interesējas īsti nav tādu atbilstošu stadionu. Piemēram, Rīgā.
, 2009-06-20 21:25, pirms 15 gadiem
Hmm.. Kaapeec vienmeer riiiko beisbola stadionos? Tur tak izvietojums galiigi nav paredzeets Hokim.. Tad jau savos "futbola" stadionos vareeja riikot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-20 21:26, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Kur? Maskavā par hokeju interese ir visai tāda, šķidra (All-Stars spēle to uzskatāmi pierādīja), bet tajāspilsētās, kur par hokeju interesējas īsti nav tādu atbilstošu stadionu. Piemēram, Rīgā.
Daugavaa! Vareesim amiishiem staastiit ka tas taads beisbola stadions. Vienaa pusee "liela" tribiine otraa pusee mazie solinji.
, 2009-06-20 21:31, pirms 15 gadiem
RUBEN rakstīja: Daugavaa! Vareesim amiishiem staastiit ka tas taads beisbola stadions. Vienaa pusee "liela" tribiine otraa pusee mazie solinji.
Un ko stāstīsi, kad pēc kāda baigā "seiva", piemēram, Masaļskis (vai "dajebkurš" cits) ledū ielūzīs?
, 2009-06-20 21:34, pirms 15 gadiem
Miņin nefantazē neviens neieluustu, tikai vaig beizu ledu un viss ok. Rigas kanalaa ari vel var
, 2009-06-20 21:34, pirms 15 gadiem
RUBEN rakstīja: Hmm.. Kaapeec vienmeer riiiko beisbola stadionos? Tur tak izvietojums galiigi nav paredzeets Hokim.. Tad jau savos "futbola" stadionos vareeja riikot.
Bufalo un Pitsburga pirmo "klasiku" aizvadīja futbola stadionā, "Oilers" pret "Habs" arī spēlēja futbola stadionā, taču tie stadioni ir pārāk lieli, jeb hokeja laukums ir pārāk mazs, beisbola laukumi ir mazāki, tribīnes, kompaktākas.
Pie tam, pieļauju, ka pēc futbola sezonas (kas risinās līdz februārim), tiem laukumiem arī ir jādod "atpūsties".
, 2009-06-20 21:34, pirms 15 gadiem
Basis09 rakstīja: Miņin nefantazē neviens neieluustu, tikai vaig beizu ledu un viss ok. Rigas kanalaa ari vel var
Dai bog, tā teikt.
, 2009-06-20 21:39, pirms 15 gadiem
da nolaižamies uz zemes, Riiga saubos vai kas taads notiktu
, 2009-06-20 22:03, pirms 15 gadiem
Basis09 rakstīja: da nolaižamies uz zemes, Riiga saubos vai kas taads notiktu
Nevar būt, tu tiko sagrāvi visas manas cerības.
, 2009-06-21 09:56, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Kur? Maskavā par hokeju interese ir visai tāda, šķidra (All-Stars spēle to uzskatāmi pierādīja), bet tajāspilsētās, kur par hokeju interesējas īsti nav tādu atbilstošu stadionu. Piemēram, Rīgā.
Skonto! Varetu ietilpināt +/- tos pašus 9-10 tūkstošus....
, 2009-06-21 13:36, pirms 15 gadiem
als rakstīja: Skonto! Varetu ietilpināt +/- tos pašus 9-10 tūkstošus....
A tolks? Gadījumā arēnā nevar vairāk ietilpināt?
, 2009-06-21 16:49, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: A tolks? Gadījumā arēnā nevar vairāk ietilpināt?
Nu bet, ja grib "Winter Classic" un svaigu gaisu, tad tāda Arena nez' vai būs īstā vieta...
, 2009-06-21 22:12, pirms 15 gadiem
als rakstīja: Nu bet, ja grib "Winter Classic" un svaigu gaisu, tad tāda Arena nez' vai būs īstā vieta...
tad marš uz Majoriem!
, 2009-06-22 10:20, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: tad marš uz Majoriem!
Kur Tu tur tribīnes priekš 10+ tūkstošiem lidzjutēju sasliesi....?
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
5

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix
1

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.
Ēriks Kārlsons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Latvijas pretiniecei Zviedrijai palīdzēs arī NHL dārgākais aizsargs un topošais brīvais aģents

Zviedrijas hokeja izlases galvenais treneris Sams Hallams oficiāli paziņojis pirmos trīs Nacionālās hokeja līgas spēlētājus, kuri pārstāvēs valstsvienību pasaules čempionātā Čehijā.