Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

"Penguins" atgūstas no sagrāves un panāk izlīdzinājumu sērijā

"Penguins" atgūstas no sagrāves un panāk izlīdzinājumu sērijā
Foto: Francois Laplante/NHLI via Getty Images

Uzvaru Stenlija kausa Austrumu konferences ceturtajā finālspēlē izcīnīja Pitsburgas "Penguins", viesos pieveicot Otavas "Senators" ar 3:2, izlīdzinot rezultātu sērijā līdz četrām uzvarām - 2:2.

Iepriekšējā spēlē Otavā Pitsburgas "Penguins" piedzīvoja smagu zaudējumu pret vietējo "Senators" ar 1:5, jau pēc pirmās trešdaļas atrodoties iedzinējos ar 0:4. Šoreiz gan pirmajā, gan otrajā periodā viesi nomētāja mājiniekus, divu perioda summā metienu attiecība bija 28:16, kas spēlē deva 3:1 pārsvaru. Pirmie vārti tika gūta pirmās trešdaļas pēdējā minūtē, kad Oli Māta saņēma piespēli iemetiena aplī no Sidnija Krosbija, pietuvojās vārtiem un iemeta Kreigam Andersonam tuvajā stūrī - 0:1, gūstot savus pirmos vārtus Stenlija kausā.

Otrajā periodā jau pats Krosbijs realizēja savu momentu – ar pirmo pieskārienu uzbrucējs apturēja ripu ar kāju pie vārtu staba pēc Džeika Gincela peispēles, bet ar otro ieraidīja to vārtos, izmantojot skaitlisko vairākumu - 0:2. Spēles pamatlaika vidū mājinieki zaudēja jau ar 0:3 – Braiens Dumolins uzmeta vārtu virzienā un ripa no aizsarga slidas ielidoja vārtos. Otras trešdaļas beigās mājinieki pirmo reizi iepriecināja savus līdzjutējus - Klods Makarturs pielika nūju Bobija Rajena piespēlei, iemetot ripu zem vārtu pārliktņa - 1:3.

Trešajā trešdaļā "Senators" līksmoja otro reizi - pēc Erika Karlsona uzmetiena no zilās līnijas un vairākiem rikošetiem, pēdējais no kuriem bija no Toma Pjata slidas, ripa otro reizi ielidoja Meta Mareja sargātajos vārtos - 2:3. Jau pēdējā minūtē spēlējot bez vārtsarga "Senators" varēja panākt izlīdzinājumu, tomēr viens metiens trāpīja pa vārtu stabu, savukārt tikt galā ar pārējiem metieniem Marejam palīdzēja komandas biedri. "Penguins" izcīnīja uzvaru viesos un rezultāts sērijā kļuvis neizšķirts 2:2. Nākamā spēle notiks Pitsburgā 22. maijā.

Tikmēr arī Rietumu konferences finālā sērijā starp Nešvilas "Predators" un Anahaimas "Ducks" rezultāts ir 2:2, piektā spēle notiks 21. maijā.

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2017-05-20 07:36, pirms 7 gadiem
labs. tagad tik jaizvirzās vadībā
Slēpts komentārs: jekabs007
, 2017-05-20 08:16, pirms 7 gadiem
jekabs007 rakstīja: Puinguins spēli paņēma pateicoties Murray centieniem. Prieks par Senatoru rādīto sniegumu, kas ļauj cerēt uz Kanādas komandu dueli finālā.
Nesapratu? Kanadas komandu dueli ??? Vieniga kas ir no Kanadas ta ir Ottava,parejas Kanadas komandas jau ara!
, 2017-05-20 09:01, pirms 7 gadiem
Pens malači spēle bija laba, bet beigas nervozas. Prieks par 2 Sida punktiem.
, 2017-05-20 09:46, pirms 7 gadiem
Ja nemaldos, tad Edmuntona arī ir Kanādā bāzēta komanda
Modritis rakstīja: Nesapratu? Kanadas komandu dueli ??? Vieniga kas ir no Kanadas ta ir Ottava,parejas Kanadas komandas jau ara!
, 2017-05-20 09:56, pirms 7 gadiem
jekabs007 rakstīja: Ja nemaldos, tad Edmuntona arī ir Kanādā bāzēta komanda
"Oilers" izkrita iepriekšējā kārtā, rietumos spēlē "Ducks" ar "Predators".
, 2017-05-20 09:57, pirms 7 gadiem
Mjà... kas to būtu domājis ka Otava šogad būs tik ciets rieksts plejofos
, 2017-05-20 09:58, pirms 7 gadiem
Bet Edmontona tak jau izlidojusi, aļo... tā ir ka neseko līdzi
, 2017-05-20 10:03, pirms 7 gadiem
noslēpumainais rakstīja: "Oilers" izkrita iepriekšējā kārtā, rietumos spēlē "Ducks" ar "Predators".
Kad 2007 gadā finālā tikās Kanādas Senators pret ASV Anaheimu,tad tieši apskatnieki rakstīja ,ka pīles ir kanādiskās klubs salīdzinot ar senatoriem.
, 2017-05-20 10:30, pirms 7 gadiem
coffijs rakstīja: Kad 2007 gadā finālā tikās Kanādas Senators pret ASV Anaheimu,tad tieši apskatnieki rakstīja ,ka pīles ir kanādiskās klubs salīdzinot ar senatoriem.
Tas tikai tapec ka komanda speleja kanadieshi,bet ne pec geografiska stavokla!
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.