Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Zibanejads, Makars un Sveimens atzīti par NHL nedēļas labākajiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Zibanejads, Makars un Sveimens atzīti par NHL nedēļas labākajiem
Mika Zibanejads. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) paziņojusi pagājušās sezonas trīs labākos hokejistus. Par tiem atzīti Ņujorkas ''Rangers'' uzbrucējs Mika Zibanejads, Kolorādo ''Avalanche'' aizsargs Keils Makārs un Bostonas ''Bruins'' vārtsargs Džeremijs Sveimens.

Par aizvadītās nedēļas Nacionālās hokeja līgas (NHL) labāko hokejistu atzīts Ņujorkas ''Rangers'' centra uzbrucējs Mika Zibanejads, kurš četrās spēlēs sakrāja deviņus rezultativitātes punktus (5+4), tādējādi esot rezultatīvākais starp visiem līgas hokejistiem. 29 gadus vecais hokejists nospēlētajos 70 mačos ticis pie 37 vārtiem un 40 piespēlēm. Šobrīd viņš ir trešais labākais vārtu guvējs vairākumā (gūti 19 vārti).

Kolorādo ''Avalanche'' aizsargs Keils Makārs ieguvis aizvadītās nedēļas otrā labākā spēlētāja godu. Četrās spēlēs viņš iemeta vienus vārtus, kā arī atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, palīdzot ''Avalanche'' pagarināt uzvaru sēriju līdz pieciem mačiem. Uzvarā ar 5:1 pār ''Red Wings'' 11. reizi karjerā Makārs spēles laikā atdeva trīs rezultatīvas piespēles. 55 spēlēs hokejists ticis pie 16 vārtiem un 45 rezultatīvām piespēlēm, kas ir septītais augstākais rādītājs starp līgas aizsargiem.

Tikmēr trešās zvaigznes gods ticis Bostonas ''Bruins'' vārtsargam Džeremijam Sveimenam. Abos mačos, kuros viņš stājās līgas līderes vārtos, viņš kļuva nepārspēts, atvairot visus 62 pretinieku metienus. Pret Vinipegas ''Jets'' viņš atvairīja 36 metienus, bet pret ''Sabres'' 26. Karjeras laikā hokejists jau aizvadījis deviņas sausās spēles un četras jau bijušas šīs sezonas laikā. Viņš ir starp līderiem gan pēc vidēji atvairītā procenta (92 % - ceturtais) un vidēji ielaistajām ripām spēlē (2.20 - trešais).

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/mika-ziban...

     [+] [-]

, 2023-03-22 12:05, pirms gada
Zibanežads gan katru nedēļu maina sev uzvārdus , vot tas ir čalis . To es saprotu …