Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Švarca "hat-trick" palīdz Sentluisai sagraut "Oilers", Sanhosē iekļūst "play-off"

Švarca "hat-trick" palīdz Sentluisai sagraut "Oilers", Sanhosē iekļūst "play-off"
"Blues" spēlētājs Džeidens Švarcs atzīmējās ar trīs vārtiem un vienu piespēli uzvarā pār "Oilers". Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) "Blues" uzbrucējs Džeidens Švarcs guva trīs vārtus un izdarīja vienu piespēli, palīdzot komandai pārspēt "Oilers" ar 7:2.

Otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Toronto „Maple Leafs, kas piekāpās Nešvilas „Predators” ar 0:3. Mājinieki atklāja rezultātu piektajā minūtē, kad viesiem tika atņemta ripa, un izspēlētā kombinācija noslēdzās ar precīzu Braiena Boila metienu vienā pieskārienā – 0:1. Desmit minūtes pirms sirēnas Raiens Eliss izdarīja lielisko piespēli vārtu tuvumā esošajām Veinam Simondsam, kuram bija jātrāpa tukšajā stūrī, ko viņš arī izdarīja – 0:2. Mača galotnē Toronto spēlēja sešatā, bet „Predators” uzbrucējs Filips Fošberjs iemeta ripu tukšos vārtos – 0:3.

Sentluisas „Blues” sagrāva Edmontonas „Oilers” ar 7:2. Ar „hat-trick” un vienu piespēli uzvarētāju rindās izcēlās Džeidens Švarcs, Devidam Pero 2+1, bet Taileram Bozakam 0+3. „Blues” izdarīja 44 metienus pa pretinieku vārtiem, bet Edmontona – vien 17. Pārtrūka „Oilers” kapteiņa Konora Makdeivida rezultatīvā sērija, uzbrucējs guvis punktus iepriekšējos astoņos mačos.

Vašingtonas „Capitals” ar 4:1 apspēlēja Ņūdžersijas „Devils”. Andrē Burakovski guva pirmos vārtus, ar neatvairāmo metienu deviņniekā pārspējot mājinieku vārtsargu trešajā minūtē. Sekundi pirms pārtraukuma „Devils” spēlētājs Kenijs Agostino savāca atlēkušo ripu un panāca izlīdzinājumu – 1:1. Otrajā periodā viesi guva trīs vārtus septiņu minūšu laikā – Brets Konolijs pielika nūju vārtu priekšā, pāradresējot ripu vārtsargam aiz muguras, nedaudz vēlāk divi „Capitals” hokejisti aizslidoja pretuzbrukumā, Jevgeņijs Kuzņecovs nolēma nepiespēlēt, bet mest, un lēmums izrādījās pareizs, bet Toms Vilsoms ar spēcīgo plaukstas metienu panāca 4:1.

Šonakt noskaidrojās trešā „play-off” iekļuvusi komanda. Sezonas turpinājumu sev garantējusi Klusā okeāna divīzijas vicelīdere Sanhosē „Sharks”, kas pievienojusies Tampabejas „Lightning” un Kalgari „Flames”.

NHL spēles, 20. marts

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Bruinds - Islanders5:0Red Wings – Rangers3:2
Candiens – Flyers3:1Penguins – Hurricanes2:3 PM
Capitals – Devils4:1Oilers – Blues2:7
Maple Leafs – Predators0:3Avalanche – Wild3:1
Panthers – Stars2:4Blue Jackets – Flames2:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-03-20 10:02, pirms 5 gadiem
"Blues" kapteinis Džeidens Švarcs atzīmējās ar trīs vārtiem un vienu piespēli uzvarā pār "Oilers". Foto: AP/Scanpix

Pats izdomājāt?