Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Deviņi punkti trīs spēlēs - Maršānam tiek nedēļas pirmās zvaigznes tituls

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Deviņi punkti trīs spēlēs - Maršānam tiek nedēļas pirmās zvaigznes tituls
Breds Maršāns
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nosaukusi pagājušās nedēļas trīs labākos spēlētājus. Par pirmo zvaigzni atzina Bredu Maršānu, par otro – Sidniju Krosbiju, bet par trešo – Braienu Eliotu.

Par nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Bostonas "Bruins" uzbrucējs Breds Maršāns, kurš trīs spēlēs savāca deviņus punktus – pieci vārti un četras piespēles. Uzvarā pret Vankūveras "Canucks" kanādietis otro reizi karjerā izcēlās ar hat-trick, kam sekoja 1+1 un Kalgari "Flames" desmit uzvaru sērijas apturēšana. Zaudējumā pret Edmontonas "Oilers" savāktie trīs punkti ļāva trešo reizi sezonā savākt vismaz divus punktus trīs mačos pēc kārtas. Ar 79 punktiem Maršāns ir trešais rezultatīvākais līgā, bet ar 37 vārtiem viņš ieņem otro vietu. 2017. gadā "Bruins" uzbrucējs ir labākais ar 27 vārtu guvumiem 32 mačos.

Nedēļas otrās zvaigznes gods tika čempiones Pitsburgas "Penguins" kapteinim Sidnijam Krosbijam, kurš četrās spēlēs savāca astoņus punktus, atpaliekot tikai no Maršāna, taču bija labākais ar sešiem vārtu guvumiem. Zaudējumā pret Filadelfijas "Flyers" Krosbijs palika bez punktiem, bet nedēļai punkts tika pielikts ar hat-trick pret Floridas "Panthers", kas viņam bija desmitais karjerā. Ar 40 vārtiem un 80 punktiem Krosbijs ir līgas līderis.

Par trešo zvaigzni atzina Braienu Eliotu. Kalgari "Flames" vārtsargs palīdzēja komandai uzvarēt visās trīs spēlēs, kurās piedalījās, atvairot 92,6% pretinieku metienu un vidēji ielaižot 1,95 vārtus. Uzvarā pret Pitsburgas "Penguins" viņš atvairīja 32 metienus un visus trīs sāncenšu bullīšus. Pret Dalasas "Stars" tika apturēti 24 metieni, bet pret Losandželosas "Kings" – 19 metieni. Eliots uzvarēja 11 spēlēs pēc kārtas, atkārtojot Maika Vernona 1989. gada sasniegumu, kas ir "Flames" rekords.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2017-03-20 21:38, pirms 7 gadiem
Maršāns šogad fantastiskā formā!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-20 21:41, pirms 7 gadiem
viens no pretīgākajiem spēlētājiem... Ne velti kļička - The Rat!!!