Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balceram un "Senators" zaudējums izbraukumā

Rolands Eliņš

Balceram un "Senators" zaudējums izbraukumā
Rūdolfs Balcers. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Otavas „Senators” ar latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru sastāvā piekāpās Sentluisas „Blues” ar 2:3, izšķirošos vārtus ielaižot 53. minūtē.

Rūdolfs Balcers laukumā pavadīja 8:47 minūtes, pusminūti spēlējot vairākumā. Savu rezultativitātes punktu krājumu viņam papildināt neizdevās, un spēles statistikā Balcers izcēlies tikai ar vienu bloķētu metienu.

Viņa pārstāvētajai komandai šī bija otrā neveiksme sešu spēļu intervālā. Otava spēli aizvadīja arī vakar, viesos pieveicot Karolīnu ar 4:1. NHL Austrumu konferences kopvērtējumā „Senators” ieņem 15. vietu 16 komandu konkurencē – Balcera komanda savākusi 43 punktus 49 spēlēs, un tieši tikpat ir arī Ņūdžersijai un Detroitai.

„Senators” šodienas mačā izvirzījās vadībā piektajā minūtē, kad savus sezonas pirmos vārtus NHL guva kanādietis Niks Pols pēc dāņa Mikela Bedkera piespēles. Taču Sentluisas atbildes bija ātra, un astotajā minūtē uzreiz pēc uzvarēta iemetiena Vladimirs Tarasenko raidīja ripu augšējā vārtu stūrī, atjaunojot neizšķirtu.

„Blues” pēc tam otrā perioda izskaņā pārņēma vadību, kad Otavas hokejistiem ilgstoši neizdevās izmest ripu no savas zonas un Vinss Dans trāpīja metienu no zilās līnijas. Otavai izdevās atgūties trešā perioda sākumā, turklāt tas tika paveikts mazākumā. Lieliski nospēlēja pieredzējušais Zeks Smits, kurš pretinieku zonā atvēzējās metienam, taču izdarīja piespēli uz vārtu pretējo stūri, kur brīvs bija palicis Magnuss Pājarvi.

Trešā perioda turpinājumā krietns teritoriālais pārsvars gan piederēja Sentluisai, un 53. minūtē ilgstošs uzbrukums tika pārvērsts uzvaras vārtu guvumā. No aizvārtes piespēli veica Raiens O`Railijs, un zviedru aizsargs Karls Gunnašons īstajā brīdī pieslēdzās uzbrukumam, panākot 3:2.

Otavai tagad nākamā spēle paredzēta pēc trim dienām, savā laukumā tiekoties ar Arizonas „Coyotes”. Tā ir Balcera komandas vienīgā atlikusī spēle pirms Zvaigžņu spēles pārtraukuma.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -3 [+] [-]

, 2019-01-20 09:08, pirms 5 gadiem
Domāju, ka šī bija pēdējā spēle nhl viņam šajā sezonā.

  -4 [+] [-]

, 2019-01-20 09:31, pirms 5 gadiem
Maršs atpakaļ uz fārmklubu

  +3 [+] [-]

, 2019-01-20 09:44, pirms 5 gadiem
kristaps30 rakstīja: Maršs atpakaļ uz fārmklubu
Pa krūmiem, kranči!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-01-20 09:50, pirms 5 gadiem
Balceram bija ļoti laba iespēja gūt vārtus izgājienā divi pret viens, bet diemžēl aizmeta gar vārtu stabiņu

  -2 [+] [-]

, 2019-01-20 09:57, pirms 5 gadiem
Ar katru spēli krītas spēles laiks - slikta pazīme.

  -3 [+] [-]

, 2019-01-20 10:04, pirms 5 gadiem
Sochi rakstīja: Domāju, ka šī bija pēdējā spēle nhl viņam šajā sezonā.
liiidz tradeline beigām aizmainīs prom Dzingel, paši pretī meklēs centru un Balcers spēlēs Dzingel vietā pirmajā vai otrajā mainā ar Duchene
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-01-20 11:19, pirms 5 gadiem
affyer rakstīja: liiidz tradeline beigām aizmainīs prom Dzingel, paši pretī meklēs centru un Balcers spēlēs Dzingel vietā pirmajā vai otrajā mainā ar Duchene
Jā, tas ir iespējams, ka Dzingel būs prom, bet nedomāju, ka mūsējais ir jau gatavs ieņemt viņa vietu. Nav viegli viņam, jo viņš neder 4.maiņai, bet pirmajās maiņās ir jāspēlē tiem, kas taisa rezutātu un iespējas viņam tiek dotas.
Es ar cerību skatos uz nākošo sezonu, lai viņš iziet sagatavošanās posmu kopā ar lielo komandu un tad jau redzēs, kas viņš īsti ir par zvēru.

     [+] [-]

, 2019-01-20 11:33, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: NHL 09 kāds spēlē ? HE HE
mazais šmurguli būtu labāk mācījies nevis sēdējis glupa uz vecāku rēķina

     [+] [-]

, 2019-01-20 11:34, pirms 5 gadiem
Ar šito puiku viss būs kārtībā, nemīžat..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-01-20 12:19, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: ticība muļķa mierinājums !!! HE HE !!!
Vienmēr esmu gribējis zināt - kas tie ir par cilvēkiem, kuri visu laiku internetā raksta kaut kādus sūdus.

Vari pastāstīt par sevi sīkāk?

Cik gadi, ar ko nodarbojies, kādas aizraušanās brīvajā laikā, kura ir labākā grāmata, kuru pēdējā laikā esi izlasījis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-01-20 13:06, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: Doncic MVP , GOAT , Daddy , Hall Of Famer !!! 28 gadi , strādāju , brīvajā laikā NBA 2K My carrier , grāmatas nelasu , bet patīk lasīt !!!
Tapēc jau esi tāds dulburs, vajag biežāk grāmatas lasīt, būs gan vārdu krājums, kā arī iespējams, smadzenes sāks pilnībā funkcionēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja