Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Dalasas "Stars" atlaistais Ņičuškins pievienojas Kolorādo "Avalanche"

Dalasas "Stars" atlaistais Ņičuškins pievienojas Kolorādo "Avalanche"
Valerijs Ņičuškins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Kolorādo "Avalanche" pavēstījusi par viena gada līguma parakstīšanu ar krievu malējo uzbrucēju Valeriju Ņičuškinu. 24 gadus vecais spēlētājs saņems 850 tūkstošus ASV dolāru.

2013. gadā Ņičuškinu ar desmito numuru draftēja Dalasas "Stars", kuras rindās krievu uzbrucējs pirmajās trīs sezonās aizvadīja 166 spēles un sakrāja 64 (23+41) punktus. Nespējis vienoties par jaunu līgumu, Ņičuškins atgriezās Krievijā un nākamos divus gadus pavadīja Maskavas CSKA, 86 spēlēs nopelnot 51 (27+24) punktus.

Iepriekšējā vasarā Ņičuškins atkal pievienojās Dalasas "Stars", parakstot divu gadu līgumu par 5,9 miljoniem dolāru, taču visā sezonā tā arī palika bez neviena vārtu guvuma. Regulārajā sezonā Ņičuškinam 57 spēlēs desmit rezultatīvas piespēles, nevienas soda minūtes un negatīva lietderība -4, bet Stenlija kausā viņš piedalījās vienā mačā.

Pēc bālās sezonas Dalasas "Stars" krievu spēlētāju ievietoja beznosacījuma atteikumu draftā un izpirka viņa līgumu. Krievijas izlases rindās Ņičuškins ir spēlējis 2014. gada Soču olimpiskajās spēlēs un 2017. gada pasaules čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Avalanche/statu...


, 2019-08-20 00:12, pirms 5 gadiem
Dalasa atlaiž... Dalasa paraksta tad ko viņi dara?
, 2019-08-20 06:02, pirms 5 gadiem
Raksts tiešām piņķerīgs, bet ja par galveno faktu, tad Avs baigi neriskē, parakstot par šādu ciparu. Varbūt krievs pamostas un ir liels palīgs komandai, bet ja jāsūta uz fārmu, tad samērā pieņemama alga tam līmenim.
, 2019-08-20 06:31, pirms 5 gadiem
Ļoti uzskatāms piemērs tam, ka paši krievi grib prom no KHL.
, 2019-08-20 09:07, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Raksts tiešām piņķerīgs, bet ja par galveno faktu, tad Avs baigi neriskē, parakstot par šādu ciparu. Varbūt krievs pamostas un ir liels palīgs komandai, bet ja jāsūta uz fārmu, tad samērā pieņemama alga tam līmenim.
jaa,varbut atversies,cerams ka ta!
, 2019-08-20 09:07, pirms 5 gadiem
[quote peecis30]
Ļoti uzskatāms piemērs tam, ka paši krievi grib prom no KHL.

Krievi nekad baigi ar nav slepusi,ka primarais ir NHL
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix

''Blue Jackets'' noslēgs sezonu, Šilovs pirms ''Canucks'' mača nosūtīts atpakaļ uz AHL

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) gaidāmas vairākas spēles un trīs ar latviešu pārstāvēto klubu dalību. 2:00 pēc Latvijas laika sezonu pret Karolīnas ''Hurricanes'' noslēgs Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', 30 minūtes vēlāk mājas maču pret Toronto ''Maple Leafs'' sāks Uvja Balinska Floridas ''Panthers'', bet 5:00 pēc Latvijas laika Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'' uzņems Kalgari ''Flames''. Šilovs gan nosūtīts atpakaļ uz AHL.
Dons Granato. Foto: AP/Scanpix
4

Pēc netikšanas Stenlija kausa izcīņā Girgensona ''Sabres'' atlaiž galveno treneri

Pēc tam, kad 13. sezonu pēc kārtas Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai, ticis paziņots par galvenā trenera Dona Granato atlaišanu.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
138

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.