Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Golden Knights" īpašnieks atbalsta komandas veidošanu ar draftu un sešu gadu laikā grib Stenlija kausu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Golden Knights" īpašnieks atbalsta komandas veidošanu ar draftu un sešu gadu laikā grib Stenlija kausu
Bils Folijs un Gerijs Betmens
Foto: AFP/Scanpix

Nākamajā sezonā Nacionālajā hokeja līgā debitēs Lasvegasas "Golden Knights". Vienības īpašnieks Bils Folijs dalījās pārdomās par naudas tērēšanu, atzina, ka komandas būvēšana caur draftu ir pareizākais ceļš un ka sešu gadu laikā viņš vēlas tikt pie Stenlija kausa.

"Vēl ir jāpaveic ļoti daudz, taču pamati ir ielikti," teica Lasvegasas "Golden Knights" īpašnieks Bils Folijs. "Pirms deviņiem desmit mēnešiem mēdzām teikt, ka vienlaikus staciju atstājuši simts vilcieni, kuriem reizē – 10. oktobrī – jānonāk stacijā. Daži vilcieni brauca ar 100 jūdzēm stundā, bet daži – ar divām jūdzēm stundā. Pēdējiem laika gaitā nācās kāpināt tempu."

"Nevaru sagaidīt mirkli, kad komanda kāps uz ledus. Izveidot komandu Lasvegasā un izklaidēt fanus – tas ir mūsu mērķis," turpināja Folijs. "Tiesa, joprojām nervozēju par biznesa daļu un naudas plūsmu. Kad tiksim pie naudas un kad to atdosim, jo neviens nevēlas izrakstīt vēl vienu čeku. Esam to darījuši gana daudz, tāpēc negribam, lai investori zvanītu."

Lai drīkstētu izveidot Nacionālās hokeja līgas komandu, Folijam bija jāsamaksā 500 miljonus dolāru liela iestāšanās maksa. Taču krājas arī citas izmaksas. Nule īpašnieks samaksājis 1,4 miljonus, lai komanda iegādātos ekipējumu – no nūjām līdz aizsargiem, līdz slidām. "Droši vien nenovērtēju to, cik daudz naudas ir jāiegulda."

"Gribētu, lai komanda uzreiz būtu spēcīga, taču respektēju [ģenerālmenedžera] Džordža [Makfī] plānu būvēt ar drafta palīdzību un iegūt drafta izvēles," pauda īpašnieks. "Varētu uzbūvēt labu komandu, pirmajā un otrajā sezonā uzvarēt pusē spēļu un knapi iespraukties izslēgšanas spēlēs, taču ilgtermiņā komanda nebūtu konkurētspējīga. Pašreizējais modelis ir labāks."

"Arī nākamajā gadā plāns būs tāds pats. Džordžs veiks darījumus, lai mums atkal būtu vairākas izvēles drafta pirmajā kārtā. Būvēsim no pamatiem," teica Folijs. "Taču viņš zina manu mērķi – trīs sezonu laikā sasniegt izslēgšanas spēles un sešu gadu laikā izcīnīt Stenlija kausu. Tas ir mans mērķis, un tas laika gaitā nav mainījies."

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/vegas-gold...

  +2 [+] [-]

, 2017-08-19 16:27, pirms 7 gadiem
Napoleona plāni! Ne vairāk ne mazāk! Par to Stenliju... šaubos vai sanāks, bet plovus 3-6 gadu laikā var sasniegt!

     [+] [-]

, 2017-08-19 16:46, pirms 7 gadiem
Gan jau gadiem nīks pagrabā, kāds tur kauss, pat plovus neredzēs.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-19 17:25, pirms 7 gadiem
Tas tak nau kaut kāds gagarins, ko tā var vnk nopirkt gazpromā, Stenlija kauss ir nopietns pasākums un 6 gados to nedabūs.

     [+] [-]

, 2017-08-19 18:08, pirms 7 gadiem
als rakstīja: Napoleona plāni! Ne vairāk ne mazāk! Par to Stenliju... šaubos vai sanāks, bet plovus 3-6 gadu laikā var sasniegt!
Florida Marlins World Series uzvarēja jau savā piektajā MLB sezonā

     [+] [-]

, 2017-08-19 18:34, pirms 7 gadiem
huy rakstīja: Tas tak nau kaut kāds gagarins, ko tā var vnk nopirkt gazpromā, Stenlija kauss ir nopietns pasākums un 6 gados to nedabūs.
Ja interesē
«Zemgale/LLU» aizraujošā mačā pārspēj «Mogo» |...

     [+] [-]

, 2017-08-19 20:27, pirms 7 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Florida Marlins World Series uzvarēja jau savā piektajā MLB sezonā
Protams viss kas var notikt! Var izvilkt kādu(-s) labu(-s) drafta piku(-s), kuri var palikt dienās par nākamajiem keiniem, teivziem un aizvest šos līdz Stenlijam, bet var arī nenospīdēt pat ar tiem formāli labajiem drafta pikiem spēlētāji var būt pārvērtēti, kad reāla labuma nebūs (piemēri: Kovaļčuks, Hitlijs n-tajos gados ar Atlantu tik pāris reizes "plovos" tika par kaut kādu SC izcīnīšanu nemaz nerunajot)...

     [+] [-]

, 2017-08-20 22:03, pirms 7 gadiem
Vai stratēģija nav pretrunā ar mērķi? t.i. ja pat Draftā izvelk nenormālus monstrus, tad droši vien tie būs vieni no pirmajiem pirmajā raundā, kas nozīmē, ka komandai jāvārtās pa līgas apakšu, un arī tad viņi neuzrādīs savu top sniegumu pirmajā sezonā. Ja pieņem ka katrs no izvilktajiem brīnumbērnu savu "prime" sasniedz 2. - 4. sezonā, arī tad 6. gados tādus var izvilkt 2 - 4.
Nez vai ir pareizi tad uzstādīt mērķi sasniegt Stenliju 6. sezonā.