Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Deilijs: "Pasaules kausā neplānojam pastiprinātu krievu kontroli"

Deilijs: "Pasaules kausā neplānojam pastiprinātu krievu kontroli"
Krievijas hokeja izlase pēc 2016. gada Pasaules čempionāta
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komisāra vietnieks Bils Deilijs, sakarā ar vakardien publicēto Maklarena ziņojumu, ir izteicies, ka gaidāmajā Pasaules kausā, ko rīko NHL, pastiprinātas Krievijas komandas dopinga pārbaudes netiek plānotas.

Pēc tam kā vakardien tika publiskots tā dēvētais Maklarena ziņojums, kurā tika izklāstīti pārkāpumi, kas, pēc ziņojuma autora domām, ir notikuši pēdējos gados Krievijas sportā, tajā skaitā 2014. gada Soču olimpiskajās spēlēs, vairāku sporta organizāciju pārstāvji komentēja šos rezultātus.

Savu komentāru sniedza arī Bils Deilijs, kas ir NHL komisāra vietnieks, kura pārstāvētā organizācija šajā rudenī rīko Pasaules kausu, kurā piedalīsies arī Krievijas izlase: "Nē, mēs neplānojam palielināt dopinga pārbaužu skaitu Krievijas komandai. Krievi dopinga pārbaudes nodos tieši tāpat un tādā pašā apmērā kā visi pārējie."

Pasaules kauss norisināsies Kanādā, Toronto pilsētā no 17. septembra līdz 1. oktobrim un tajā piedalīsies astoņas komandas – Kanāda, ASV, Krievija, Zviedrija, Somija, Čehija, Ziemeļamerikas U-23 izlase un apvienotā Eiropas izlase.

Iepriekš tika ziņots,ka Pasaules kausa laikā ņemtās dopinga analīzes pārbaudīs Monreālas laboratorijā.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...


Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.