Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Ar Covid-19 saslimis Toronto līderis Metjūzs, "Lightning" slēdz treniņnometni

Ar Covid-19 saslimis Toronto līderis Metjūzs, "Lightning" slēdz treniņnometni
Ostons Metjūzs. Foto: Vaughn Ridley/AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubā Tampabejas „Lightning” konstatēti vairāki Covid-19 saslimšanas gadījumi, kuru dēļ uz laiku slēgtas kluba telpas. Savukārt Kanādas mediji ziņo, ka ar koronavīrusu inficējies arī Toronto "Maple Leafs" zvaigzne Ostons Metjūzs.

Par Ostona Metjūza saslimšanu ar koronavīrusu ziņo Toronto „Suns” medijs, atsaucoties uz saviem avotiem. Klubs informāciju nekomentēja, taču Toronto medijs norādīja, ka „Maple Leafs” vispirms vēlas precīzāk noskaidrot situāciju.

22 gadus vecais Metjūzs atrodas karantīnā savās mājās Arizonā, ASV, un „Sun” vēsta, ka viņš tik un tā cer uz drīzu atveseļošanos un piedalīšanos „Maple Leafs” treniņnometnē, kas sāksies desmitajā jūlijā. Metjūzs šosezon NHL izcēlās ar 47 vārtu guvumiem.

Ziemeļamerikas sporta mediji vēsta, ka arī ”Lightning” komandā atklāti vairāki inficēšanās gadījumi. Tiek ziņots, ka šobrīd tādi ir konstatēti pieci. Komanda šobrīd ir slēgusi savu treniņbāzi un turpmākās dienas veltīs tam, lai noskaidrotu, cik plaša ir inficēšanās. Sagaidāms, ka vairāki atkārtotie testi tiks veikti gan hokejistiem, gan komandas personālam.

Tampabeja atrodas Floridas štatā, kas šajās dienās pieredz plašu koronavīrusa izplatības uzliesmojumu. Pozitīvi Covid-19 testi šodien atklāti arī Filadelfijas „Phillies” beisbola komandā, kura uzturējās treniņbāzē Floridā, kā arī Tampabejas amerikāņu futbola komandas trenerim.

„Lightning” bija viena no pirmajām NHL komandām, kas pēc vairāku mēnešu dīkstāves atvēra savas treniņbāzes, sekojot līgas noteiktajam protokolam.

Jāpiezīmē, ka tieši Floridas štatā Orlando paredzēts pabeigt Nacionālās basketbola asociācijas sezonu.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...
https://torontosun.com/sports/hocke...


, 2020-06-20 01:16, pirms 4 gadiem
Zamerikas prof līgas kā tādi kolhoznieki. Kāds tur vēl sports!?
, 2020-06-20 12:47, pirms 4 gadiem
Ceru, ka beidzot tomēr ZA sapratīs, ka jābeidz mērkaķoties ar to sezonas izspēlēšanu un šī sezona vienkārši ir jānoraksta un jāgatavojās normāli nākamajai. Hokejs tev nav Naskārs, kur vari ielīst mašīnā un riņķot pārsimt apļus pa riņķi bez tiešas fiziskas saskares ar citiem braucējiem.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
7

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā svinēja Nešvilas ''Predators'', kas ar 5:4 pārspēja čempioni Lasvegasas ''Golden Knights'' un pagarināja punktu sēriju līdz 18 mačiem. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas ''Stars'', bet deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ''Avalanche''.