Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par NHL nedēļas labāko spēlētāju nosaukts Sentluisas aizsargs Pjetrandželo

Rolands Eliņš

Par NHL nedēļas labāko spēlētāju nosaukts Sentluisas aizsargs Pjetrandželo
Alekss Pjetrandželo
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi aizvadītās nedēļas trīs labākos hokejistus, un par pirmo zvaigzni nosaukts Sentluisas „Blues” pārstāvis Alekss Pjetrandželo, kurš bija nedēļas rezultatīvākais hokejists.

Alekss Pjetrandželo četrās spēlēs aizvadītajā nedēļā savāca deviņus punktus (3+6), kas bija labākais rādītājs līgā. 28 gadus vecais aizsargs ar savu sniegumu palīdzēja „Blues” vienībai uzvarēt trīs spēlēs un pietuvoties izslēgšanas spēļu zonai.

Pjetrandželo izcēlās ar četriem gūtiem punktiem mačā pret „Blackhawks”, bet pirms guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli pret „Avalanche”. Līdz ar to Pjetrandželo kļuva tikai par otro aizsargu „Blues” komandas vēsturē, kurš divās spēlēs pēc kārtas guvis vismaz trīs punktus. Sezonā kopumā Pjetrandželo ir labākais vārtu guvējs-aizsargs līgā ar 15 precīziem metieniem, bet ar 50 punktiem viņš ir desmitajā vietā aizsargu konkurencē.

Nedēļas otrās zvaigznes tituls „Avalanche” uzbrucējam Neitanam Makinonam, kurš izcēlās ar sešiem vārtu guvumiem (labākais rādītājs līgā), ko papildināja ar divām rezultatīvām piespēlēm. Sezonā kopumā 22 gadus vecais uzbrucējs iekrājis 89 punktus 64 spēlēs, atrodoties trešajā vietā līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, turklāt vismaz vienu punktu guvis jau 12 spēlēs pēc kārtas.

Bet par nedēļas trešo zvaigzni nosaukts Toronto vārtsargs Kērtiss Makelhinnijs, kurš tika pie trim uzvarām trīs mačos, vidēji ielaižot tikai 1.57 vārtus un atvairot 95.5% pretinieku metienu. Pieredzējušais Makelhinnijs šajā līgā jau ilgus gadus dažādās komandās ir otrā vārtsarga lomā un arī šosezon spēlējis maz, bet ar šo veiksmīgo nedēļu izpelnījies savu pirmo lielo atzinību NHL.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/alex-pietr...

     [+] [-]

, 2018-03-19 22:55, pirms 6 gadiem
Un tas pie tā, ka Blues spēlē kā miskaste.