Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeividam otrais hat-trick šosezon, Bļugers joprojām ārpus pingvīnu sastāvā

Makdeividam otrais hat-trick šosezon, Bļugers joprojām ārpus pingvīnu sastāvā
Konors Makdeivids
Foto: AP/Scanpix

Vakar vakarā un šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās septiņas spēles. Sešās no tām zaudētāju komanda spējusi gūt tikai divus vārtus, savukārt Ņujorkas „Rangers” uzvarai nepietika arī ar četriem.

Edmontonas „Oilers” ar 4:2 pārspēja Kolorado „Avalanche” un pārtrauca sešu zaudējumu sēriju. Ar trīs vārtiem uzvarētāju rindās atzīmējās „Oilers” zvaigzne Konors Makdeivids, kuram tas bija otrais „hat-trick”. Pēc divām trešdaļām „Oilers” zaudēja ar 1:2, bet noslēdzošajā periodā iemeta trīs ripas „Avalanche” vārtos, sagādājot komandai pirmo zaudējumu mājās kopš 27. decembra.

Ņujorkas „Rangers” un Filadelfijas „Flyers” iepriecināja skatītājus ar 11 vārtu guvumiem, turklāt, jau pirmajā periodā rezultāts bija 3:3. Pēc tām, kad Mihaels Noivirts netika galā ar trīs metieniem, vārtos stājās Alekss Lions, un „Flyers” vairs nebija jāuztraucas par to drošību – 25 gadus vecais Marks Laiens atvairīja 25 no 26 metieniem, kamēr viņa kolēģis Henriks Lunkvists palika „Rangers” vārtos līdz spēles beigām un tika galā ar 30 no 37 metieniem. „Flyers” vārtus guva septiņi dažādi spēlētaji.

Pitsburgas „Penguins” arvien biežāk sāk atgādināt komandu, kas izcīnījusi divus Stenlija kausus pēc kārtas. Šonakt komanda pārspēja Kolambusas „Blue Jackets” ar 5:2, svinot piekto uzvaru pēc kārtas, lai gan pretiniekiem piederēja pārliecinošs pārsvars metienos – 37:23. Divus vārtus „Penguins” laba guva Railijs Šēns, ar 1+2 atzīmējās Džeiks Gincels. Teodors Bļugers joprojām atrodas kopā ar komandu, taču sastāvā netiek.

Vinipegas „Jets” ar 7:2 sagrāva Floridas „Panthers”, tiekot pie trešās uzvaras pēc kārtas un saglabājot pirmo vietu Centrālajā divīzijā. Līdz pēdējām periodam viss izskatījās cerīgi arī panterām, kuras no „play-off” zonas atpaliek par sešiem punktiem – 3:2 „Jets” labā, bet tad uzreiz četras ripas ielidoja visu vārtos un viss kļuva skaidrs. Patriks Laine atzīmējās 27. reizi šosezon, Kails Konors – 21., Nikolajs Elerss – 23.

NHL regulārā sezona turpināsies šovakar un naktī uz 20. februāri. Plkst. 22:00 pēc Latvijas laika Zemgus Girgensona „Sabres” aizvadīs spēli pret Vašingtonas „Capitals”, savukārt plkst. 20:00 sāksies cīņa starp „Wild” un „Islanders”, ko būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā.

NHL spēles, 19. februāris

SpēleRezultāts
Flyers – Rangers7:4
Oilers – Avalanche4:2
Devils – Hurricanes3:2 PL
Penguins – Blue Jackets5:2
Maple Leafs – Red Wings3:2
Stars – Sharks2:5
Panthers – Jets2:7

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-02-19 10:52, pirms 6 gadiem
Sanāks marinēts bluegger pingvīnu marinādē sūtat tak atpakaļ uz fermu tur vismaz patstāvīgi kapāja

     [+] [-]

, 2018-02-19 11:58, pirms 6 gadiem
Top 3 labākie golu meteji NHL.
Ovi 34 goli
Malkins 33
Kučerovs 31
Ko gan šeit var vairāk piebilst. Vienkārši KRASAVA!!!!
Krievi vienkārši ir labākie NHL.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-19 12:19, pirms 6 gadiem
DansLočmelis rakstīja: Top 3 labākie golu meteji NHL.
Ovi 34 goli
Malkins 33
Kučerovs 31
Ko gan šeit var vairāk piebilst. Vienkārši KRASAVA!!!!
Krievi vienkārši ir labākie NHL.
Lai to parāda Play-off