Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" tiek pie čehu aizsarga, drafta spīdeklis Hišers atzīts par pirmo zvaigzni

Agris Suveizda

"Capitals" tiek pie čehu aizsarga, drafta spīdeklis Hišers atzīts par pirmo zvaigzni
Mihals Kempnijs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Vašingtonas "Capitals" ieguvusi nedraftēto čehu aizsargu Mihalu Kempniju, pretī Čikāgas "Blackhawks" dodot nosacītu trešās kārtas drafta izvēli. Savukārt par nedēļas pirmo zvaigzni atzīts šveicietis Niko Hišers.

27 gadus vecais Mihajs Kempnijs Nacionālajā hokeja līgā aizvada otro sezonu un šosezon 31 spēlē atzīmējies ar vieniem vārtiem, sešām rezultatīvām piespēlēm, 12 soda minūtēm un pozitīvas lietderības +13, kas ir pārliecinoši labākais rādītājs komandā. Savu pēdējo spēli Kempnijs "Blackhawks" rindās aizvadīja tieši pret Vašingtonas "Capitals", palīdzot to sagraut ar 7:1. Čehs tika pie rezultatīvas piespēles un pozitīvas lietderības +2. Čikāga ar 58 punktiem 59 spēlēs Rietumu konferencē ir vien 12. vietā, bet Vašingtona ar 73 punktiem 58 mačos Austrumu konferencē atrodas piektajā pozīcijā.

Tikmēr līga paziņoja trīs zvaigznes aizvadītajā spēļu nedēļā. Par spožāko zvaigzni tika atzīts 2017. gada drafta pirmais numurs Niko Hišers. 19 gadus vecais Ņūdžersijas "Devils" šveiciešu uzbrucējs iemeta visās četrās spēlēs un kopumā nopelnīja septiņus (4+3) punktus, palīdzot "Devils" uzvarēt visos mačos – divos no tiem pamatlaikā.

Par otro zvaigzni kļuva Arizonas "Coyotes" somu vārtsargs Anti Rānta, kurš atvairīja 123 no 126 metieniem (97,6%) un palīdzēja uzvarēt visās trīs spēlēs. Savukārt par trešo zvaigzni kļuva Vinipegas "Jets" kanādiešu uzbrucējs Marks Šaiflī, kurs trīs spēlēs guva trīs vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles.
"Jets" uzvarēja visās trīs spēlēs, bet vienā no tām Šaiflī 14,4 sekundes līdz pamatlaika beigām izlīdzinājumu izrāva mazākumā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/michal-kem...
https://www.nhl.com/news/nico-hisch...

     [+] [-]

, 2018-02-19 23:39, pirms 6 gadiem
Sobrid starp citu spele Sabres ar Capitals, ja kads nezin. Okposo gandriz gada seivu uztaisija bez nujas esot no tuksiem vartiem izspeera ripu ar slidu tomer drusku bija paari linijai un vartus ieskaitija.

Kapec Sabres majas spele izbraukuma formas un Capitals izbraukumaa maajas formaas spele kads zin?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja