Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Predators" līderim Džohansenam divu maču diskvalifikācija par asu spēli pret Šaiflī

Agris Suveizda

"Predators" līderim Džohansenam divu maču diskvalifikācija par asu spēli pret Šaiflī
Raiens Džohansens pret Džeikobu Trubu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga divu spēļu diskvalifikāciju piespriedusi Nešvilas "Predators" rezultatīvākajam spēlētājam Raienam Džohansenam.

Incidents notika vakar, kad Nešvilas "Predators" Centrālās divīzijas līderu cīņā savā laukumā ar 1:5 kapitulēja Vinipegas "Jets". Pirmās trešdaļas 17. minūtē Džohansens pie laukuma apmales ar nūju asi nospēlēja sejā Markam Šaiflī un tika noraidīts uz divām minūtēm. Par šo pārkāpumu kanādietis nu saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju un nedrīkstēs spēlēt pret Floridas "Panthers" un Kolorādo "Avalanche", šajā laika posmā zaudējot 80 tūkstošus dolāru lielu atalgojumu.

26 gadus vecais centrs Džohansens šosezon 49 spēlēs ir sakrājis 42 (8+34) punktus un par sešiem punktiem apsteidz aizsargu Matiasu Ēkholmu (6+30). Džohansens arī ir vislabāk apmaksātais uzbrucējs komandā, 2017. gada vasarā parakstot astoņu sezonu līgumu par 64 miljoniem dolāru. Karjeru Džohansens sāka Kolumbusas "Blue Jackets", kas viņu 2010. gadā draftēja ar ceturto numuru.

Savukārt 25 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Šaiflī šosezon 47 spēlēs ir nopelnījis 58 (25+33) punktus, kas ir otrais labākais rādītājs Vinipegas "Jets" rindās. Pirms divarpus gadiem Šaiflī parakstīja astoņu gadu līgumu par 49 miljoniem dolāru. "Jets" 2011. gadā Šaiflī draftēja ar septīto numuru.

Vinipegas "Jets" ar 64 punktiem 47 spēlēs ir Rietumu konferences Centrālās divīzijas līdere, bet Nešvilas "Predators" ar 60 punktiem 49 mačos ieņem otro vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nashville-...