Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šabo pagarinājumā atnes "Senators" uzvaru

Andrejs Siliņš

Šabo pagarinājumā atnes "Senators" uzvaru
Tomass Šabo ar komandas biedriem. Foto: Reuters / Scanpix

Pateicoties Tomasa Šabo vārtu guvumam papildlaikā, Otavas "Senators" naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultātu 4:3 savā laukumā apspēlēja Nešvilas "Predators".

"Predators" Otavā ieradās pēc trīs uzvaru sērijas, tomēr centieni sēriju pagarināt cieta neveiksmi. Pirmajā spiecarpus minūtēs viesi ielaida divus vārtus, bet Raiens Dzingels 12 sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām panāca pat 3:0 "Senators" labā. Otrajā trešdaļā "Predators" rezultatīvais šveiciešu aizsargs Romans Josi vienus vārtus vairākumā atguva, bet pēdējā trešdaļā jau pirmajās septiņās minūtēs viesi guva vēl divus vārtus, un rezultāts tika izlīdzināts - 3:3.

Uzvarētāja noskaidrošana bija jāatliek uz pagarinājumu, taču pārāk ilgi bezmaksas hokeju skatītāji nevarēja baudīt. Jau 21. papildlaika sekundē Tomass Šabo guva uzvaras vārtus mājiniekiem, un "Senators" svinēja panākumu ar 4:3. 21 gadu vecajam kanādiešu aizsargam Šabo tas bija desmitais vārtu guvums šosezon, līdz ar to 2015. gada drafta 18. numuram izdevies jau šobrīd aizvadīt savu vārtu guvumiem bagātāko sezonu karjerā (pagājušosezon kopā deviņi vārti).

Ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Anaheimas "Ducks", kas ar 4:2 viesos uzveica Pitsburgas "Penguins". Pateicoties Nika Foliņo vienīgajiem vārtiem, "Blue Jackets" ar 1:0 pieveica "Golden Knights". Sergejs Bobrovskis atvairīja visus 28 pretinieku metienus. Sausā spēle arī Jaroslavam Halākam, kurš atvairīja 22 metienus un palīdzēja "Bruins" ar 4:0 sakaut "Canadiens".

Četrus vārtus iemeta arī Ņujorkas "Islanders", kas ar 4:1 savā laukumā apspēlēja Kolorado "Avalanche", kam tas bija ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs.

NHL regulārā sezona, 18. decembris

SpēleRezultāts
Penguins - Ducks2:4
Blue Jackets - Golden Knights1:0
Canadiens - Bruins0:4
Senators - Predators4:3 P
Avalanche - Islanders1:4

     [+] [-]

, 2018-12-18 12:04, pirms 5 gadiem
Miņins vai kāds cits eksperts varētu, lūdzu, izstāstīt, kādas izredzes Balceram tikt uz augšu? Kurš viņš rindā? Vai cik savainojumi ir jāgust Ottawa,s špīleriem. Skatos, ka ir kaut kādi špīleri, kurus tur sauc uz augšu...