Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Girgensonam divi spēka paņēmieni, "Sabres" zaudē Karolīnā

Girgensonam divi spēka paņēmieni, "Sabres" zaudē Karolīnā
Zemgus Girgensons
Foto: Sipa USA/Scanpix

Pirmo zaudējumu pēc divām uzvarām naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piedzīvoja Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres", kas izbraukumā ar rezultātu 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Karolīnas "Hurricanes".

"Sabres" bija uzvarējusi divās iepriekšējās spēlēs pēc kārtas, atkārtojot otro garāko šīs sezonas uzvaru sēriju, tomēr Karolīnā šī minisērija pārtrūka. Joakims Nordstrēms pirms trešdaļas otrajā pusē izvirzīja mājiniekus vadībā, bet divas ar pusi minūtes pirms mača beigām Evanders Keins panāca izlīdzinājumu (1:1). Papildlaikā "Hurricanes" uzbruka vārtiem ievērojami vairāk, taču bez rezultāta, un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles metieni.

Pirmais bullīti devās veikt mājinieku pieredzējušais uzbrucējs Lī Stempņeks, kurs savu iespēju realizēja. Sema Reinharta mēģinājumu neitralizēja "Hurricanes" vārtsargs Kems Vords, bet jaunais soms Sebastians Aho iemeta jau otros vārtus mājinieku labā. Glābt situāciju vēl varēja "Sabres" jaunā zvaigzne Džeks Aikels, tomēr arī viņa mēģinājumu atvairīja Vords, ļaujot "Hurricanes" svinēt minimālu panākumu ar 2:1.

Zemgus Girgensons uz ledus bija 11 minūtes un 20 sekundes (minūti un 13 sekundes no šī laika pavadīja, spēlējot mazākumā). Girgensonam divi metieni pa vārtiem, divi spēka paņēmieni (trešajā minūtē pret Viktoru Stolberju un 45. minūtē pret Noā Henifinu) un viens bloķēts metiens.

Šis bija "Sabres" 18. zaudējums sezonas 30 aizvadītajās spēlēs un ceturtā neveiksme pēcspēles metienos. Nākamo spēli komanda aizvadīs naktī uz trešdienu, izbraukumā tiekoties ar Floridas "Panthers" vienību.

NHL regulārā sezona, 18. decembris

SpēleRezultāts
Stars - Flyers3:1
Wild - Coyotes4:1
Maple Leafs - Penguins2:1 P
Senators - Devils3:1
Red Wings - Ducks6:4
Capitals - Canadiens1:2
Hurricanes - Sabres2:1 PM
Blues - Blackhawks4:6
Predators - Rangers1:2 PM
Oilers - Lightning3:2 PM

, 2016-12-18 11:11, pirms 7 gadiem
Par Zemgu visiem ir pajāt. Par to spilgti liecina tas, ka praktiski nav komentāru pie rakstiem par viņu
, 2016-12-18 11:40, pirms 7 gadiem
Viss būs kārtībā!!!!
, 2016-12-18 13:39, pirms 7 gadiem
Jūtu nākamgad būs fārms vai Eiropa, citu variantu nav.
, 2016-12-18 13:47, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Jūtu nākamgad būs fārms vai Eiropa, citu variantu nav.
ZG speles vai nu cita Nhl komanda vai turpt sabres
, 2016-12-18 15:27, pirms 7 gadiem
March89 rakstīja: ZG speles vai nu cita Nhl komanda vai turpt sabres
Varētu būt, bet ceturtajā maiņā.
, 2016-12-18 15:40, pirms 7 gadiem
toms_kranihs_104137610074211 rakstīja: Par Zemgu visiem ir pajāt. Par to spilgti liecina tas, ka praktiski nav komentāru pie rakstiem par viņu
Lubrak, neviens tev nav devis tiesības runāt citu vietā. Ja kādam ir pajāt, tad par tādiem pajoliņiem kā tu.
Zemgum pašlaik grūts karjeras posms, kad nākas strādāt melno darbu, bet iespējas veidot spēli irr visai ierobežotas. Es ticu, ka viņš par sevi vēl liks skaļi runāt.
, 2016-12-18 15:47, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: Lubrak, neviens tev nav devis tiesības runāt citu vietā. Ja kādam ir pajāt, tad par tādiem pajoliņiem kā tu.
Zemgum pašlaik grūts karjeras posms, kad nākas strādāt melno darbu, bet iespējas veidot spēli irr visai ierobežotas. Es ticu, ka viņš par sevi vēl liks skaļi runāt.
Nav ko sevi mānīt, labi neizskatās. Kopš nav Nolana un seibri paliek stiprāki Girgi slsīd uz leju un komandas maiņa neko nedos. Domāju, ka nākotne arī būs ceturtā maiņa/AHL/Eiropa.
, 2016-12-18 19:32, pirms 7 gadiem
4maina ir labak neka eiropa vai khl!!!
, 2016-12-18 19:51, pirms 7 gadiem
March89 rakstīja: 4maina ir labak neka eiropa vai khl!!!
Maksā jau arī labāk, bet cik ilgi čekerēs?
, 2016-12-18 22:38, pirms 7 gadiem
Viņš spēlēja šo spēli labi, tie kas skatījās sapratīs.
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Martēns Senluī. Foto: NHL

Stenlija kausa izcīņā neiekļuvusī "Canadiens" pagarina līgumu ar Senluī

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" pēc regulārās sezonas noslēguma paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Martēnu Senluī. Jaunā vienošanās paredz sadarbību uz nākamajā trīs sezonām.
Vašingtonas "Capitals" hokejisti pēc izšķirošas uzvaras Filadelfijā. Foto: Matt Slocum/AP/Scanpix
14

"Capitals" izmanto Tortorellas pēdējo salmiņu, sarūgtina izglābušos Detroitu un tiek play-off

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa turnīra pēdējā vagonā šosezon ielēca Vašingtonas "Capitals", kura izbraukumā ar 2:1 pieveica Filadelfijas "Flyers", neklātienes sacīkstē tikai papildrādītāja dēļ noturoties priekšā Detroitas "Red Wings".