Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" pagarina līgumu ar Hārtliju, "Senators" un "Stars" sausās uzvaras

Rolands Eliņš

"Flames" pagarina līgumu ar Hārtliju, "Senators" un "Stars" sausās uzvaras
Bobs Hārtlijs
Foto: AFP/Scanpix

NHL komanda Kalgari "Flames" paziņojusi, ka pagarināts līgums ar treneri Bobu Hārtliju, kurš komandu vada kopš 2012. gada. Savukārt šonakt aizvadījās NHL spēlēs par savas komandas sauso uzvaru parūpējušies Dalasas "Stars" un Otavas "Senators" vārtsargi.

Ar Bobu Hārtliju līgums pagarināts uz ilgāku, konkrēti nenosauktu laika posmu. Viņš "Flames" vadību pārņēma 2012. gada maijā un spējis komandu aizvest līdz 71 uzvarai 163 spēlēs, bet "play-off" iekļūt pagaidām nav izdevies. Šo sezonu "Flames" iesākusi visai veiksmīgi ar 33 spēlēs gūtiem 36 punktiem un šobrīd ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, turklāt konkurētspēju nav zaudējusi arī šobrīd, kad zaudētas sešas spēles pēc kārtas.

Hārtlijs pirms "Flames" posma strādāja Šveicē ZSC "Lions" un bija arī Ronalda Ķēniņa galvenais treneris, bet pirms tam vadījis "Avalanche" un "Thrashers" vienības NHL. Kolorado komandas sastāvā viņa ceļi krustojās arī ar Sandi Ozoliņu, kura treneris viņš bija divas sezonas.

Šonakt "Flames" spēli neaizvadīja, taču grūtu uzvaru Minesotā guva Bostonas "Bruins". Par to parūpējās Luī Ēriksons uzvaras vārti pagarinājumā (3:2). Savukārt "Stars" un "Senators" viesos svinējušas uzvaru ar identisku rezultātu (2:0). Otavas komanda Ņūdžersijā varēja izbaudīt Kreiga Andersona sauso spēli un Kaila Turisa divus gūtos vārtus, bet "Stars" sastāvā visus Vankūveras hokejistu metienus atvairīja Kari Lehtonens.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Wild-Bruins2:3 P
Canucks-Stars0:2
Devils-Senators0:2

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League