Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Jarnkruks kļūst par galveno varoni "Predators" uzvarā

Emils Ozerinskis

Jarnkruks kļūst par galveno varoni "Predators" uzvarā
Kalle Jarnkruks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas čempionātā aizvadītajā naktī Nešvilas "Predators" ar rezultātu 5:3 pieveica Losandželosas "Kings", ar trīs gūtiem vārtiem par mača galveno varoni kļūstot zviedru uzbrucējam Kallem Jarnkrukam.

Astoto zaudējumu pēdējās deviņās spēlēs piedzīvoja Pitspurgas "Penguins", kas izbraukumā ar rezultātu 4:6 atzina Otovas "Senators" pārspēku. Kanādas komandas sastāvā divus vārtus guva Mets Dušeins, kurš pamanījās atdot arī vienu rezultatīvu piespēli. Tāpat "Senators" sastāvā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Marks Stouns.

Visos četros savas komandas vārtu guvumos pret Karloīnas "Huricanes" piedalījās Kems Atkinsons, kurš izcēlās ar trīs vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli Kolumbusas "Blue Jackets" uzvarā ar 4:1. Sergejs Bobrovskis Kolumbusas komandas vārtos netika galā ar tikai vienu no 31 pretinieku izdarītā metiena.

Divu Kanādas vienību cīņā Montrealas "Canadiens" ar minimālu starpību pārspēja Vankūveras "Canucks". Atvairot 36 no 38 metieniem Montreālas vārtsargs Kerijs Praiss palīdzēja savai komandai uzvarēt ar 3:2. Uzvaras vārtus, spēlējot vairākumā, nepilnas trīs minūtes pirms mača beigām guva Džonatans Drouins.

Zviedru veterāns Henriks Lunkvists ar 39 atvairītiem metieniem Ņjuorkas "Rangers" vārtos palīdzēja savai komandai ar 4:2 pārsēt Floridas "Panters". Savukārt Bostonas "Bruins" pietika ar diviem vārtiem spēles pirmajās trīs minūtēs, lai nodrošinātu uzvaru pret Arizonas "Coyotes" - 2:1. Jaroslavs Halaks bostoniešu vārtos atvairīja 32 no 33 pretinieku metieniem.

Rietumu konferences līdervienība Nešvilas "Predators" ar rezultātu 5:3 izrāva uzvaru pār Losandželosas "Kings". Par mača galveno varoni kļuva Kalle Jarnkruks, kurš izcēlās ar "hat-trick". Zviedru centrs divus no saviem trīs vārtiem guva trešajā periodā. Vispirms vairākumā izlīdzinot spēles rezultātu, bet pēc tam mazākumā izvirzot savu komandu vadībā.

Konors Makdeivids pamanījās gan izkauties (vairāk ciest dabūjot pats), gan guva vārtus Edmuntonas "Oilers" labā, taču tas neglāba viņa komandu no zaudējuma pret Kalgari "Flames". Nonākot iedzinējos ar divu vārtu starpību, Kalgari komanda guva četrus bezatbildes vārtus un izcīnīja panākumu ar 4:2. Trešos un ceturtos vārtus uzvarētāju rindās guva zviedrs Eliass Lindholms.

Sanhose "Sharks" uz nullītes atstāja Sentluisas "Blues", sakaujot pretinieku komandu savā laukumā ar rezultātu 4:0. Haizivīm ar diviem precīziem metieniem izcēlās Džo Pavelskis.

NHL 18. novembra spēļu rezultāti

KomandasRez.
Wild - Sabres2:3
Senators - Penguins6:4
Rangers - Panters4:2
Hurricanes - Blue Jackets1:4
Canucks - Canadiens2:3
Predators - Kings5:3
Coyotes - Bruins1:3
Flames - Oilers4:2
Sharks - Blues4:0

  +1 [+] [-]

, 2018-11-18 10:57, pirms 5 gadiem
Gramatika autor tev klibo....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja