Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" piekāpjas "Coyotes"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Flames" piekāpjas "Coyotes"
Cīņa par ripu "Flames" un "Coyotes" spēlē
Foto: Reuters/Scanpix

Trešo zaudējumu pēc kārtas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā piedzīvojusi Latvijas uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames", kas ar 1:3 savā laukumā atzina Fīniksas "Coyotes" pārākumu. Ivanāns joprojām nespēlē.

"Flames" pirmajā periodā nomētāja Fīniksu ar 16:9, taču pārspēt Iļju Brizgalovu mājiniekiem nebija lemts. Krievu vārtsargs mačā atvairīja 39 metienus un vienīgo reizi kapitulēja nepilnas četras minūtes pirms mača beigām, kad "Flames" sastāvā vienīgos vārtus guva Renē Burks. Fīniksa divus vārtus sameta piecu minūšu laikā otrajā periodā, bet punktu mačam pielika ar Lauri Korpikoski raidījumu tukšos vārtos astoņas sekundes pirms finālsirēnas.

Tātad "Flames" šoreiz zaudēja ar 1:3, Kalgari komandai trešais zaudējums pēc kārtas un kopumā septītā neveiksme pēdējos astoņos mačos. Ivanāna, kurš joprojām spiests palikt malā, komanda pirmajos 17 mačos sakrājusi vien 14 punktus, kas tai dod priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē.

Vājāka ir tikai Edmontonas "Oilers" (11 punkti 17 spēlēs), kas aizvadītajā naktī ar 0:5 piekāpās Čikāgas "Blackhawks". Stenlija kausa ieguvēju labā ar "hat trick" izcēlās Džonatans Tēvzs. Vēl viens "hat trick" tika fiksēts Karolīnā, kur vietējā "Hurricanes" ar 7:1 sasita Otavas "Senators". Trīs vārtus guva Eriks Stāls, kuram arī divas rezultatīvas piespēles. Stāla otrie vārti bija viņam 200. vārtu guvums NHL karjerā.

NHL regulārā sezona, 18. novembris

SpēleRezultāts
Hurricanes – Senators7:1
Islanders – Lightning2:4
Rangers – Bruins2:3
Penguins – Canucks3:1
Capitals – Sabres4:2
Thrashers – Panthers1:2
Red Wings – Blues7:3
Wild – Ducks2:1 P
Avalanche – Sharks4:3 P
Flames – Coyotes1:3
Oilers – Blackhawks0:5
Kings – Blue Jackets3:5

Izmantotie resursi
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-18 09:01, pirms 13 gadiem
Grūti nenoplosīt Naftiniekus

     [+] [-]

, 2010-11-18 09:34, pirms 13 gadiem
šonakt bija super hokeja nakts kā pienākas valsts svētkos
pirmais un galvenais Detroitas Red Wings noslaucīja Halaku un Santluisu vienkārši skaisti Detroita šogad beidzot atkal spēlē kā komanda nevis viena- divas maiņas kā pagājušogad!!!
Karolīnas kapteinis Ēriku Stālu varu apsveikt ar Hat-tricku
Tāpatās arī Stamkosu ar kārtējiem vārtiem un stabilu vadību snaipera topā
Bet pats labākais un intresantākais ir tas ka vakarnakt Rengers vārtusargs Henriks Lungvists guva piespēles punktu ar to arī vi';ņu apsveicu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-11-18 10:32, pirms 13 gadiem
Baflins pirmajā trešdaļā straumējās, un laukumā vairs neatgriezās, bet tas nebūt nenozīmē, ka Kulda tiks kustināts...
Flames un Oilers sāk jau atkabināties no pārējām komandām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-18 11:46, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Melnie Vanagi saplosīja Naftiniekus! Turko pirmā sausā spēle, arī Teivzs beidzot parādīja komandas kapteiņa un uzbrukuma līdera cienīgu spēli. Keinam divas piespēles. Tomēr abi zelta puisēni pagaidām neatpelna savus ntos algas miljonus, jo Keins ir tikai 22., bet Teivzs 32. vietā bombardieru topā.
Nu uz daža laba cita uzbrucēja fona tā viņu alga nemaz tik monstruāla nav. Domāju, ka viņi labi atpelna savu čekus

Stālam starp citu tas bija jau 10 hattrick karjerā (vēl bijis arī viens pokeris). Neslikti 26 gadīgam spēlētājam.

Nedaudz papētīju Tampas statistiku un atklājās diezgan interesanta aina, proti, tik tālu Stamkoss ir piedalījies 58 % savas komandas vārtu guvumos.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-18 12:07, pirms 13 gadiem
nabaga oileri, jau zel paliek vinus..

  +2 [+] [-]

, 2010-11-18 13:14, pirms 13 gadiem
Kā arī Kings šonakt piedzīvoja pirmo zaudējumu mājās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-18 14:47, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Protams, uz Kovaļčuka, Krosbija, Ovečkina un arī Hosas algas fona, Teivzs un Keins nesaņem tik daudz- "tikai" 6,5 miljoni $$ gadā. Taču salīdzini šos ciparus ar Stemkosa 0.875 mio un saki vēl, ka viņi atpelna! Turklāt Keins ir tikai gadu, bet Teivzs divus gadus vecāks par Stīvu.
beigsies SS entry-level kontrakts un viņš saņems 10x vairāk. Tā taču ir loģiskā kārtība! Teivzs ar Keinu atveda SC uz Čikāgu pēc 50 gadu pārtraukuma, tāpēc šaubu nav, ka džeki atpelnījuši savu piķi ar uzviju