Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nērss beidzot vienojas ar "Oilers", NHL palikuši vēl pieci ierobežoti brīvie aģenti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nērss beidzot vienojas ar "Oilers", NHL palikuši vēl pieci ierobežoti brīvie aģenti
Darnels Nērss un Kriss Nīls. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Edmontonas "Oilers" beidzot izdevies vienoties ar aizsargu Darnelu Nērsu, kurš bija ierobežoti brīvais aģents. Līgums noslēgts uz divām sezonām, kuru laikā hokejists nopelnīs 6,4 miljonus dolāru.

Pagājušajā sezonā Darnels Nērss laukumā devās 82 regulārā čempionāta mačos, gūstot sešus vārtus un sakrājot 26 punktus, un abos rādītājos viņš sasniedza labāko rezultātu karjerā. Vidēji spēlē laukumā pavadot 22 minūtes un 15 sekundes, Nērss kļuva par Edmontonas "Oilers" aizsardzības balstu, jo vairāk spēlēja tikai zviedrs Oskars Klefboms.

23 gadus vecajam Nērsam pēc sezonas beidzās debitanta līgums, savukārt jaunas vienošanās parakstīšana pamatīgi ievilkās. Pusēm izdevies vienoties brīdī, kad jau sākusies treniņnometne un aizvadītas pirmās pārbaudes spēles. Katrā no divām nākamajām sezonām Nērss saņems 3,2 miljonus.

Pavasarī Nērss pārstāvēja Kanādas izlasi pasaules čempionātā, pirms tam paviesojoties Rīgā. Desmit spēlēs viņš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, bet kanādiešiem turnīrs nebija pārāk veiksmīgs.

Edmontonas "Oilers" pirmo pārbaudes spēli aizvadīja naktī uz šodienu, bet regulārā sezona tiks sākta 6. oktobrī, Zviedrijas pilsētā Gēteborgā spēkojoties ar Ņūdžersijas "Devils".

Pirms Nērsa līgumu ar Vinipegas "Jets" pagarināja aizsargs Džošs Morisijs, kurš vienojās par diviem gadiem un 6,3 miljoniem. No saraksta izsvītrojot Nērsu un Morisiju, palikuši vēl pieci ierobežoti brīvie aģenti, kuriem joprojām nav izdevies vienoties ar pārstāvētajām komandām par jauniem līgumiem – Viljams Nīlanders (Toronto "Maple Leafs"), Sems Reinhārts (Bufalo "Sabres"), Šejs Teodors (Lasvegasas "Golden Knights"), Niks Ričijs (Anaheimas "Ducks") un Mailzs Vuds (Ņūdžersijas "Devils").

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/oilers-sign-rfa-...

  +1 [+] [-]

, 2018-09-18 16:33, pirms 6 gadiem
ebal, skatijos uz virsrakstu un domaju, kas blad ir neers

     [+] [-]

, 2018-09-18 22:49, pirms 6 gadiem
Nērss. Šoreiz pat sasmējos! Nezinātu jau iepriekš, ka šamējais noslēdzis līgumu būtu ļoti šokēts!
Bet tā turpiniet, man patīk palasīt komentārus vienmēr par šo uzvārdu tēmu, kādreiz pat gadās arī komentārs par pašu hokeju.
Gaidu ar nepacietību Nīlandera līgumu. No šī atkarīgs vai Toronto būs iespēja noslēgt normālus līgumus ar Marneru un Metjūzu.
Un visus apsveicu ar īstā hokeja sākšanos, lai gan pagaidām tikai pārbaudes spēlēs!