Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Nīlanders joprojām bez līguma, bet nesatraucas – sarunas ar "Maple Leafs" turpinās

Nīlanders joprojām bez līguma, bet nesatraucas – sarunas ar "Maple Leafs" turpinās
Viljams Nīlanders
Foto: PA Pictures/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Toronto "Maple Leafs" zviedru uzbrucējs Viljams Nīlanders norādījis, ka nesteidzas parakstīt jaunu līgumu tikai tāpēc, ka to dara citi hokejisti.

Nule Detroitas "Red Wings" centra uzbrucējs Dilans Larkins pagarināja līgumu ar komandu uz piecām sezonām par 30,5 miljoniem dolāru. Tomēr cits ierobežoti brīvais aģents – 22 gadus vecais Viljams Nīlanders – nesteidzas sekot viņa pēdās, pārrunās ieturot pacietību. "Nav papildus spiediena vai neatliekamas vajadzības parakstīt līgumu tikai tāpēc, ka to izdarījuši citi, piemēram, Larkins," teica Nīlanders.

Toronto "Maple Leafs" nometne sāksies 13. septembrī, tomēr Nīlanders norādīja, ka būšana bez līguma augusta vidū viņam nerada satraukumu. Jau iepriekš pēc sarunām ar ģenerālmenedžeri Kailu Dubasu, kurš amatā tika apstiprināts tikai šogad, bija skaidrs, ka nāksies saglabāt vēsu prātu un visu kārtīgi pārdomāt.

"Jau no paša sākuma teicu, ka Kails vēlas, lai lietas uz priekšu kustētos lēnāk un piesardzīgāk nekā iepriekš, un man tas nesagādā nekādas problēmas," teica Nīlanders. "No tā, ko esmu dzirdējis, sarunas starp viņu un manu aģentu notiek visu laiku. Tad jau redzēsim, pie kā tas novedīs. Viņi teica, ka būs nepieciešams laiks, un es joprojām nesatraucos. Kad viss būs nokārtots, tad arī skatīsimies."

Pagājušajā sezonā Nīlanders piedalījās visās 82 regulārā čempionāta spēlēs, gūstot 20 vārtus un sakrājot 61 punktu. Tiek prognozēts, ka līguma termiņš būs astoņi gadi. Larkins sezonā pelnīs 6,1 miljonu, bet Nīlandera summai vajadzētu būt lielākai – viņš karjeras garumā savācis par pieciem punktiem mazāk, taču to paveicis, aizvadot par 57 spēlēm mazāk.

Tikmēr Dubasa uzdevums ir parakstīt līgumu par pēc iespējas zemāku summu, jo nākamajā vasarā par ierobežoti brīvajiem aģentiem kļūs Ostons Metjūzs un Mičs Mārners, kuri vienīgie Toronto "Maple Leafs" rindās bija rezultatīvāki par Nīlanderu, un skaidrs, ka viņu paturēšanai būs vajadzīgi iespaidīgi brīvie līdzekļi.

Šovasar Toronto "Maple Leafs" papildināja centra uzbrucējs Džons Tavaress, kurš parakstīja septiņu gadu līgumu par 77 miljoniem. Visticamāk, Metjūza līgums būs vēl lielāks, bet Mārners varētu prasīt ap desmit miljoniem.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...


, 2018-08-18 09:08, pirms 6 gadiem
Laba ziņa! RD var cerēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-18 15:15, pirms 6 gadiem
aizermans rakstīja: Laba ziņa! RD var cerēt!
Pusi no ģinamo budžeta un tad varbūt uz vienu sezonu atnāktu.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
14

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.
Vinsents Troučeks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

"Rangers" iegūst Prezidenta balvu, Islanders" tiek play-off, Makdeividam 100. piespēle

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Pitsburgas "Penguins", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas.
Mirklis pēc Frenka Nazara pirmā vārtu guvuma NHL. Foto: Michael Reaves/AFP/Scanpix

NCAA un U20 PČ uzvarētājs Nazars iemet debijā NHL, Vegasa trešajā cēlienā atgūstas no 0:3

Pirmo spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt aizvadīja 2022. gada drafta 13. izvēle Frenks Nazars, kurš iemeta Čikāgas "Blackhawks" pirmos vārtus spēlē pret Karolīnas "Hurricanes".