Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Pitsburgas "Penguins" talants Belerivs vecpuišu ballītē guvis nopietnus apdegumus

Pitsburgas "Penguins" talants Belerivs vecpuišu ballītē guvis nopietnus apdegumus
Džordijs Belerivs
Foto: dkpittsburghsports.com

LETA--AFP. Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" talantīgais uzbrucējs Džordijs Belerivs un vēl divi jauni hokejisti, apmeklējot vecpuišu ballīti, guvuši nopietnus apdegumus.

Pašlaik 19 gadus vecais Belerivs kopā ar savu komandas biedru Rietumu hokeja līgas (WHL) vienībā Letbridžas "Hurricanes" Raienu Vandervlisu un savulaik šajā klubā spēlējušo Metu Alfaro piektdien īsi pirms pusnakts bija ap ugunskuru, kurā tika iemests priekšmets, radot eksploziju. Visi trīs hokejisti guva nopietnus apdegumus un tika nogādāti slimnīcā.

Cietušie piektdien netālu no Kalgari pilsētas apmeklējuši vecpuišu ballīti.Sagaidāms, ka Belerivs pilnībā izveseļosies no gūtajām traumām, bet viens no trīs sportistiem ir kritiskā stāvoklī.

Pagājušā gada septembrī Belerivs pēc lieliskas treniņnometnes ar "Penguins" parakstīja trīs gadu līgumu, bet aizvadītajā sezonā viņš WHL čempionātā 71 spēlē atzīmējās ar 46 vārtiem un 46 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr 20 gadus vecais Vandervliss 19 mačos izcēlās ar 11 vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, taču pleca traumas dēļ sezona viņam beidzās jau decembrī, kamēr Alfaro jau spēlē koledžu čempionātā.

Izmantotie resursi:
LETA


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-18 14:06, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: tā ir iespēja Bļugeram
Šis ir tikai uz stulbuma rēķina, ticu, ka meta ugunī benzīnkanu
, 2018-06-18 14:27, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: tā ir iespēja Bļugeram
tā nu gan, man liekas esi atpalicis.
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix
6

Bļugeram otrā spēle pret Nešvilu, "Canucks" pamatvārtsargs izkrīt no ierindas

Nacionālas hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā šonakt otrās spēles aizvadīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Piecos no rīta savu pārsvaru pār Nešvilas "Predators" lūkos palielināt Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks". Savukārt divas ar pusi stundas agrāk sāksies Floridas komandu derbija otrā cīņa.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix
4

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.