Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

NHL apcirkņos popularitāti ieguvusi ideja par divām pilsētām un 24 komandu play-off

NHL apcirkņos popularitāti ieguvusi ideja par divām pilsētām un 24 komandu play-off
Konors Makdeivids. Foto: AP/Scanpix

Nedēļas nogalē Nacionālās hokeja līgas vadošās amatpersonas turpināja darbu pie plāna izstrādes, lai varētu atsākt 2019./20. gada sezonu. Tiek vēstīts, ka arvien populārāka kļūst ideja par spēļu aizvadīšanu divās pilsētās, katrā no tām pulcējoties 12 komandām.

Šovakar pulksten 22:00 pēc Latvijas laika plānots konferences zvans, piedaloties Nacionālās hokeja līgas padomes locekļiem. Tiek norādīts, ka nedēļas nogalē daudz runāts par plānu, kas paredz divu pilsētu konceptu, katrā no tām pulcējoties 12 vienas konferences komandām un aizvadot izslēgšanas spēļu turnīru, kas ļautu pabeigt 2019./20. gada sezonu. Skaidrs, ka pašlaik nekādi konkrēti plāni nav apstiprināti.

Iepriekš populārākā bija ideja par četru pilsētu plānu, bet klubu vidū priekšroka jau tiekot dota divām pilsētām. Kā piemērs nosaukta Lasvegasa, kur viena no lielajām viesnīcām varētu tikt atvēlēta tikai Nacionālās hokeja līgas spēlētājiem un pārstāvjiem. Runājot par 24 komandu piedalīšanos izslēgšanas mačos, tad par reālāko tiek uzskatīta iespēja, ka pirms tam tiktu aizvadītas dažas regulārās sezonas cīņas, lai komandām nevajadzētu pa taisno mesties play-off hokejā.

Sezona tika apturēta 12. martā, vienu dienu pēc tam, kad ar koronavīrusu saslima Nacionālās basketbola asociācijas spēlētājs Rudī Gobērs. Lielākā daļa komandu aizvadījušas 69 vai 70 spēles. 24 komandu formāts ļautu Stenlija kausa izcīņā iekļaut Čikāgas "Blackhawks" un Monreālas "Canadiens" – divas vienības no lielajiem tirgiem, tādējādi uzlabojot naudas plūsmu, kas krīzes apstākļos spēlē lielu lomu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/two-hub-city-con...


, 2020-05-18 16:53, pirms 4 gadiem
LG BLACKHAWKS!!!
, 2020-05-18 17:19, pirms 4 gadiem
BLACKHAWKS sucks!!!
, 2020-05-18 17:28, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: BLACKHAWKS sucks!!!
ZAIPIS SUCKS!

lidoņi = idiņi
, 2020-05-18 17:39, pirms 4 gadiem
Argonauts rakstīja: ZAIPIS SUCKS!

lidoņi = idiņi
keep calm and remember BLACKHAWKS sucks!!!
, 2020-05-18 17:57, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: keep calm and remember BLACKHAWKS sucks!!!
, 2020-05-18 18:24, pirms 4 gadiem
Nevis lidoņi bet CRYeri,tads pats kads zaipis kad kaimiņš ar pliku vafeli nak ciemos pie vinja!

BLACKHAWKS THE BEST EVER!💪
, 2020-05-18 18:33, pirms 4 gadiem
Madzigais rakstīja: Nevis lidoņi bet CRYeri,tads pats kads zaipis kad kaimiņš ar pliku vafeli nak ciemos pie vinja!

BLACKHAWKS THE BEST EVER!💪
>>>>>>>>>
';
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.