Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" veic sarunas ar Merzļikinu par jauna līguma noslēgšanu

Rolands Eliņš

"Blue Jackets" veic sarunas ar Merzļikinu par jauna līguma noslēgšanu
Elvis Merzļikins. Foto: AP/Scanpix

NHL kluba Kolumbusas „Blue Jackets” ģenerālmenedžeris Jarmo Kekeleinens pēc līguma noslēgšanas ar somu vārtsargu Jonasu Korpisalo publiski atklājis, ka risina sarunas par jaunu līgumu arī ar latviešu vārtsargu Elvi Merzļikinu.

Vakardien „Blue Jackets” paziņoja par jauna līguma noslēgšanu ar Jonasu Korpisalo, kurš šosezon tika izraudzīts dalībai NHL Zvaigžņu spēlē un vasarā būtu varējis kļūt par brīvo aģentu. Tāda pati iespēja pastāv arī Elvim Merzļikinam, kurš Korpisalo traumas laikā veiksmīgi ieņēma pamatvārtsarga pozīciju. „Blue Jackets” ĢM šodien NHL mājaslapā publicētajā mājaslapā apstiprinājis, ka cer uz abu vārtsargu palikšanu komandā un notiek sarunas ar Merzļikinu par jauna līguma noslēgšanu.

„Lieliski, ka mums ir divi jauni vārtsargi šādā līmenī,” sacīja Jarmo Kekeleinens. „Tā mums ir lieliska situācija, un domāju, ka nākotne abiem vārtsargiem solās kļūt tikai labāka.”

„Viņi arī bija iemesls, kādēļ mēs vasarā nemeklējām kādu citu vārtsargu,” sacīja Kekeleinens. „Mēs ticējām, ka pēc Bobrovska aiziešanas varam uzticēties saviem jaunajiem vārtsargiem un ka viņi būs gatavi uzņemties atbildību. Mēs devām viņiem iespēju, un viņi to attaisnoja, pierādot, ka mums bija taisnība.”

Kekeleinens neko sīkāk par pārrunām ar Merzļikinu neminēja, nenorādot, vai sagaida kādu šķēršļu rašanos jauna līguma noslēgšanā.

Kekeleinens toties ļoti atzinīgi izteicās par sava tautieša Korpisalo paveikto: „Viņš nopelnīja savu līgumu. Viņš spēlēja lieliski, gadu no gada uzlaboja savu sniegumu, beidzot tika pie iespējas un to uzreiz izmantoja, nopelnot vietu Zvaigžņu spēlē. Domāju, ka mums visi komandā piekritīs, ka Jonasa labākie gadi ir vēl tikai priekšā.”

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

  +2 [+] [-]

, 2020-04-18 18:14, pirms 4 gadiem
Jabūt vairāk nekā somam.

  +3 [+] [-]

, 2020-04-18 18:21, pirms 4 gadiem
Elvis ierādīs vietu abiem somiem,ka ir nhl vārtusargs nr.1

  +1 [+] [-]

, 2020-04-18 18:41, pirms 4 gadiem
Diezgan tāds foršs čalis ĢM amatā. Cerams, ka šajos gados Stenliju arī paņems Kolumbusa!

  -3 [+] [-]

, 2020-04-18 19:56, pirms 4 gadiem
Elvi, ja nav vismaz 10 ļimaki sezonā, tad naU vērC!

  -1 [+] [-]

, 2020-04-18 21:26, pirms 4 gadiem
Japiekrit jau vinam bus, nav tadi isti citi alternativi varianti, par Nr1. vinu vel nekur nenems un Korpisalo vins var nokosts, ja nebus tadi ideotismi ka sezonas sakuma.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-18 22:54, pirms 4 gadiem
Da, kad tas sports vispār sāksies..
Laikam pēc Jaunā gada.

  +2 [+] [-]

, 2020-04-18 23:31, pirms 4 gadiem
ilgonix rakstīja: Da, kad tas sports vispār sāksies..
Laikam pēc Jaunā gada.
Ja pieturesies pie lidzsinejas politikas tad pec pusotra gada, tas ir saudzet dzivibas graut pasaules ekonomiku un gaidit vakcinu, vai otras variants notureties lidz pedejai daudz maz veseligajais ekonomikas robezai, tas ir lidz apmeram Janiem un tad dot visu mates dabas zina, kas veiks atlasi un izveidos imunitati.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-19 06:56, pirms 4 gadiem
Zombijs rakstīja: Ja pieturesies pie lidzsinejas politikas tad pec pusotra gada, tas ir saudzet dzivibas graut pasaules ekonomiku un gaidit vakcinu, vai otras variants notureties lidz pedejai daudz maz veseligajais ekonomikas robezai, tas ir lidz apmeram Janiem un tad dot visu mates dabas zina, kas veiks atlasi un izveidos imunitati.
Viennozīmīgi esmu par otru variantu!
Ja dzīvība transormējas banālā ekzistēšanā, tad viņai faktiski ir nulles vērtība

  +1 [+] [-]

, 2020-04-19 08:39, pirms 4 gadiem
Nebūtu nemaz slikts variants, ja CBJ piekops tik moderno un populāro 2 vārtsargu rotēšanu un spēles puslīdz uz pusēm, kāpēc gan ne.

     [+] [-]

, 2020-04-19 10:15, pirms 4 gadiem
andriic16 rakstīja: Nebūtu nemaz slikts variants, ja CBJ piekops tik moderno un populāro 2 vārtsargu rotēšanu un spēles puslīdz uz pusēm, kāpēc gan ne.
Jā, tagad daudz līderu komandas pa sezonu tā dara, bet PO gan neticu šādam variantam, tur vienam būs jābūt #1, drošvien tas, kurš uzvarēs, tas stāvēs

     [+] [-]

, 2020-04-19 12:39, pirms 4 gadiem
Ap kādu ciparu notiek sarunas?
Gan soms savējam lielāku ciparu izkārtoja