Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maršeso gūst divus vārtus, "Golden Knights" iemet sešas ripas Edmontonai

Maršeso gūst divus vārtus, "Golden Knights" iemet sešas ripas Edmontonai
"Golden Knights" uzbrucējs Džonatans Maršeso guva divus vārtus pret "Oilers". Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) četras no septiņām spēlēm noslēdzās ārpus pamatlaika, un tikai "Golden Knights" svinēja pārliecinošo uzvaru, apspēlējot "Oilers" ar 6:3.

Edmontonas „Oilers” izbraukumā piekāpās Vegasas „Golden Knights” ar 3:6. Pēc diviem periodiem viesi bija iedzinējos ar 2:3, bet noslēdzošajās 20 minūtēs bruņinieki palielināja savu pārsvaru un svinēja uzvaru. Divus vārtus Vegasas labā guva Džonatans Maršeso, bet ar rezultativitātes punktiem atzīmējās vēl desmit „Golden Knights” hokejisti. Mača laikā Edmontona izdarīja vien 19 metienus pa pretinieku vārtiem.

Ņujorkas „Islanders” pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Minesotas „Wild” – 3:2. Pirmajā trešdaļā Džordans Eberlijs saņēma ripu uzbrukuma zonā, pietuvojās vārtiem un atklāja rezultātu ar metienu no šaurā leņķa – 1:0. Laukuma saimnieki atbildēja mača vidū, kad Zaks Parisē no vārtu priekšās iebakstīja ripu aiz līnijas – 1:1. Piecas minūtes vēlāk Anderss Lī labi nospēlēja vārtu priekšā, pāradresējot ripu Tomasam Graisam aiz muguras – 2:1.

Trešajā trešdaļā Džereds Sperdžens vairākumā saņēma ripu tukšo vārtu priekšā, un savu izdevību izmantoja – 2:2. Pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu, bet papildlaika otrajā minūtē Broks Nelsons izrāva uzvaru „Islanders” komandai – 3:2. „Wild” pietuvojās Rietumu konferences „wild card” zonai, no kuras atpaliek vairs tikai par vienu punktu, kamēr „Islanders” atgriezās pirmajā pozīcijā Metropolitēna divīzijā.

Florīdas „Panthers” ar 2:3 zaudēja Anahaimas „Ducks”. Uzvaras vārtus piecas minūtes pirms sirēnas guva zviedru uzbrucējs Jakobs Silverberjs, kurš pēc ripas saņemšanas vārtu tuvumā ieraidīja to stūrī ar nūjas neērto pusi. Floridai bija liels pārsvars metienos – 39:22, kas neizglāba komandu no zaudējuma.

Klusā okeāna divīzijas līdere Kalgari "Flames" kļuva par otro komandu, kas garantēja sev vietu izslēgšanas mačos. Pirma šāda vienība ir Tampabejas "Lightning".

NHL spēles, 18. marts

SpēleRezultāts
Devils – Avalanche0:3
Blues – Sabres3:4 PM
Islanders – Wild3:2 PL
Canucks – Stars3:2 PM
Flyers – Penguins2:1 PL
Panthers – Ducks2:3
Oilers – Golden Knights3:6

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...