Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Greiss, Perlīni un Makdeivids – NHL nedēļas zvaigznes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Greiss, Perlīni un Makdeivids – NHL nedēļas zvaigznes
Tomass Greiss. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālā hokeja līga izvēlējusies pagājušās nedēļas trīs zvaigznes, un atzinība tikusi Ņujorkas "Islanders" vārtsargam Tomasam Greisam, Čikāgas "Blackhawks" uzbrucējam Brendanam Perlīni un Edmontonas "Oilers" kapteinim Konoram Makdeividam.

Par pirmo zvaigzni atzītais Greiss laukumā devās četrās spēlēs, palīdzot "Islanders" izcīnīt trīs uzvaras. Viņš tika galā ar 95,9% metienu un vidēji ielaida 1,25 ripas, bet komanda atgriezās Metropolitēna divīzijas vadībā. Nedēļas pirmajā mačā vācietis tika galā ar 31 metienu un aizvadīja 13. sauso spēli karjerā, ar 2:0 pārspējot Kolumbusas "Blue Jackets". Savukārt vienīgais zaudējums tika piedzīvots pret Detroitas "Red Wings", kapitulējot divas reizes (1:2).

Perlīni trīs mačos izcēlās ar pieciem vārtiem (dalīta pirmā vieta līgā) un septiņiem punktiem, savukārt "Blackhawks" izcīnīja piecas uzvaras pēc kārtas un no Rietumu konferences izslēgšanas spēļu zonas atpaliek piecus punktus. Pirmdien izcīnītajā uzvarā ar 7:1 pret bijušo komandu Arizonas "Coyotes" uzbrucējs pirmo reizi karjerā izcēlās ar hat-trick. Sekoja trīs punktu spēle pret Toronto "Maple Leafs", bet punkts nedēļai tika pielikts ar vārtiem sausajā uzvarā pret Monreālas "Canadiens". Anglijā dzimušais uzbrucējs šosezon 58 spēlēs ticis pie 20 punktiem. Čikāgai viņš pievienojās 25. novembrī.

Tikmēr Makdeivids aizvadītajā nedēļā bija NHL rezultatīvākais spēlētājs, četros mačos tiekot pie deviņiem (3+6) punktiem un palīdzot "Oilers" izcīnīt divas uzvaras. Zaudējumā ar 3:6 pret Ņūdžersijas "Devils" centra uzbrucējs tika pie divām piespēlēm, tādējādi šajā sezonā sasniedzot 100 punktu robežu, un viņam tas izdevies trešo reizi pēc kārtas. Tāpat Makdeividam jau astoņās spēlēs pēc kārtas izdevies tikt pie vismaz diviem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/thomas-gre...

     [+] [-]

, 2019-03-18 20:55, pirms 5 gadiem
Perlini negaidot ir eksplodējis!

GG BLACKHAWKS!