Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Girgensons izlaiž "Sabres" treniņu, par dalību nākamajā spēlē lems rītdien

Girgensons izlaiž "Sabres" treniņu, par dalību nākamajā spēlē lems rītdien
Zemgus Girgensons
Foto: AFP/Scanpix

Bufalo „Sabres” treneris Fils Hauslijs šodien sarunā ar vietējiem medijiem atklāja, ka par Zemgus Girgensona dalību nākamajā NHL spēlē tiks izlemts rītdien.

Zemgus Girgensons pēc vakardienas spēlē gūtās traumas, kas neļāva viņam pabeigt maču pret „Blackhawks”, šodien nepiedalījās „Sabres” treniņā. Bufalo komandu rītnakt sagaida mačs pret Nešvilas „Predators”, līgas līdervienību, taču par Girgensona dalību šajā mačā ir jautājuma zīme. Komandas galvenais treneris Fils Hauslijs norādījis, ka par to tiks izlemts rītdien.

"Zemgus atgriezīsies laukumā kuru katru dienu," sacīja treneris. "Tāpēc arī par viņa dalību nākamajās spēlēs izlemsim pirms katras konkrētās spēles."

Taču „Sabres” treniņā piedalījās Kails Okposo, kurš izlaida vairākas iepriekšējās spēlēs, un Hauslijs izteicās, ka Okposo būs gatavs rītdienas spēlei. Okposo šosezon 65 spēlēs guvis 38 punktus, esot viens no rezultatīvākajiem „Sabres” sastāvā.

Savukārt Girgensons šosezon 65 spēlēs guvis 12 punktus, izlaižot sešas „Sabres” spēles. Līdz sezonas beigām vēl palikušas 11 spēles, un, ja Girgensons tajās negūs vismaz piecus punktus, pieliks punktu savai līdz šim mazrezultatīvākajai NHL sezonai.


Izmantotie resursi:
Sabres’ Okposo set to return; Bailey...

, 2018-03-18 19:04, pirms 6 gadiem
Tas nozīmē, ka nekas nopietns!! Gaidīsim izlasē!!
, 2018-03-18 19:17, pirms 6 gadiem
Pie kājas tas Sabers, galvenais lai steidz palīgā izlasei.
, 2018-03-18 19:28, pirms 6 gadiem
Uz tautas klubu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-18 19:42, pirms 6 gadiem
Sējēja Kungs rakstīja: Tas gan, varēs dinamiešiem nūjas padot un slidas asināt

Īsti nekāds palīgs jau nav, PČ 25 spēlēs 5+1
Lai gan ģērēšanas instinkts viņam nav pārāk attīstīts, kā čakls palīgs noderēs vienmēr.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
7

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā svinēja Nešvilas ''Predators'', kas ar 5:4 pārspēja čempioni Lasvegasas ''Golden Knights'' un pagarināja punktu sēriju līdz 18 mačiem. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas ''Stars'', bet deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ''Avalanche''.