Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Barkovam "hat-trick" Floridas panākumā, Ovečkins gūst 40. vārtus šosezon

Barkovam "hat-trick" Floridas panākumā, Ovečkins gūst 40. vārtus šosezon
Aleksandrs Barkovs. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī "Panthers" uzbrucējs Aleksandrs Barkovs izcēlās ar "hat-trick" uzvarētajā spēlē pār "Canadiens" Nacionālajā hokeja līgā, bet Aleksandra Ovečkina 40. vārtu guvums neglāba "Capitals" no sakāves pret "Ducks" ar 2:5.

Floridas “Panthers” ar 6:3 sakāva Monreālas “Canadiens”, sagādājot Kanādas komandai ceturto zaudējumu pēc kārtas. Par galveno varoni pantēru rindās kļuva Aleksandrs Barkovs, kurš izcēlās ar “hat-trick” un piespēli. Uzbrucējs atklāja rezultātu ceturtajā minūtē, guva uzvaras vārtus otrā perioda beigās, kad rezultāts bija 3:3, ka arī iemeta piekto ripu “Canadiens” vārtos trešajā trešdaļā 11 minūtes pirms sirēnas.

Precīzs bija arī Aleksandrs Ovečkins, kas neglāba viņa “Capitals” spēlē bet “Ducks” – 2:5. Savu 40. ripu šosezon galvaspilsētas komandas kapteinis iemeta pirmajā periodā, izvirzot savu komandu vadībā. Pēc divā trešdaļām rezultāts bija 2:2, taču izšķirošajās 20 minūtēs pīlēm izdevās atzīmēties trīs reizes un svinēt panākumu. Ar 2+1 uzvarētāju komandā izcēlās Adams Henriks.

Sentluisas “Blues” pārliecinoši sakāva Minesotas “Wild” ar 4:0. Uzvarētāju uzbrukuma līderis Vladimirs Tarasenko pagarināja punktu sēriju līdz 12 mačiem pret “Wild” atzīmējoties ar vārtiem un piespēli. Četras ripas pretinieku vārtos tika iemestas divu periodu laikā, bet trešajā trešdaļa rezultāts vairs nemainījās. “Blues” tā bija desmitā uzvara pēc kārtas, ar ko ir atkārtots komandas rekords, bet pēdējos trīs mačos komanda neielaida nevienus vārtus.

NHL spēles, 18. februāris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Rangergs – Penguins5:6Blues – Wild4:0
Sabres – Devils1:4Flyers – Red Wings3:1
Canadiens – Panthers3:6Capitals – Ducks2:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...