Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" astoņu zaudējumu sēriju pārtrauc ar "Capitals" sagraušanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" astoņu zaudējumu sēriju pārtrauc ar "Capitals" sagraušanu
Džonatans Teivzs un Dankans Kīts
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas pēdējo gadu titulētākā komanda Čikāgas "Blackhawks", kas piedzīvoja astoņus zaudējumus pēc kārtas, šonakt savā laukumā ar 7:1 sagrāva Vašingtonas "Capitals". Citā mačā pie uzvaras tika Pitsburgas "Penguins", bet Teodors Bļugers atkal netika pieteikumā.

Čikāgas "Blackhawks", kas nopietni riskē ar palikšanu ārpus izslēgšanas spēļu zonas, savā laukumā nebija uzvarējusi kopš 12. janvāra. Komandas kapteinis Džonatans Teivzs panākumu kaldināja ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, tomēr par izšķirošajiem vārtiem jāsauc Nika Šmalca precīzais metiens – viņš izcēlās 0,8 sekundes pirms pirmā pārtraukuma, dubultojot laukuma saimnieku pārsvaru. Vašingtonas "Capitals" vārtsargs Breidens Holtbijs divu trešdaļu laikā ielaida sešas ripas un tika nomainīts.

Tikmēr 11. uzvaru mājās pēc kārtas izcīnīja Pitsburgas "Penguins", kas ar 5:3 pārspēja Toronto "Maple Leafs". Arī Jevgeņijs Malkins guva vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, kļūstot par ceturto spēlētāju, kurš kopā ar "Penguins" sakrājis 900 punktus. Pirms viņa tas izdevies Mario Lemjē (1723 punkti), Sidnijam Krosbijam (1093) un Jaromiram Jāgram (1079). Malkins robežu sasniedza pirmās trešdaļas vidū, kad izcēlās no vārtu priekšas un panāca izlīdzinājumu 2:2. Centra uzbrucējs Teodors Bļugers joprojām ir kopā ar komandu, tomēr pieteikumā atkal netika iekļauts.

Debitante Lasvegasas "Golden Knights" turpina uzvarēt mājās, ar 6:3 pieveicot Monreālas "Canadiens". Tā bija 22. mājas uzvara sezonā, atkārtojot jaunpienācējas rekordu, kas kopš 1980. gada pieder Hartfordas "Whalers". Railijs Smits panākumu kaldināja ar diviem vārtiem un piespēli, kamēr Džonatans Maršeso visus trīs punktus nopelnīja par rezultatīvām piespēlēm. Ar 82 punktiem "Golden Knights" atrodas NHL vadībā. Rietumu konferencē tuvākās sekotājas – Nešvilas "Predators" un Vinipegas "Jets" – ir piecu punktu attālumā.

Regulārā sezona, 18. februāris

SpēleRez.SpēleRez.
Sabres – Kings2:4Senators – Rangers6:3
Wild – Ducks2:3 PMCoyotes – Oilers1:0
Lightning – Devils3:4Penguins – Maple Leafs5:3
Golden Knights – Canadiens6:3Predators – Red Wings1:3
Blackhawks – Capitals7:1Flames – Panthers3:6
Canucks – Bruins6:1

  +3 [+] [-]

, 2018-02-18 09:39, pirms 6 gadiem
Prieks ka Penguins atguvušies, pēc smagnēja sākuma un apsveicu Malkinu ar 900 punktu!!!

     [+] [-]

, 2018-02-18 10:18, pirms 6 gadiem
Laikam HAWKS ēra ir beigusies, netiek pat PO...

     [+] [-]

, 2018-02-18 10:33, pirms 6 gadiem
eevelee rakstīja: Laikam HAWKS ēra ir beigusies, netiek pat PO...
nesāc lāci dīrāt, kamēr...
Hawks labākais vārtsargs Kroufords pēc savainojuma 26. decembrī ilgstoši nav spēlējis, un tas daļēji izskaidro daudzos zaudējumus.

Bet tā Čikāgas sastāvs joprojām ir ļoti spēcīgs, un nākamajā sezonā, pastiprinot sastāvu, Vanagi var atkal plosīties.

     [+] [-]

, 2018-02-18 11:51, pirms 6 gadiem
Vanagi izskatās ļoti vāji....tagad visi t.sk. fani un kluba vadība jau atzinuši, ka Panarina maiņa esot bijusi pēdējo gadu lielākā kļūda!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja