Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" bez Girgensona palīdzības pārtrauc "Blues" sešu uzvaru gājienu

"Sabres" bez Girgensona palīdzības pārtrauc "Blues" sešu uzvaru gājienu
Zemgus Girgensons
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA

Nespēlējot Zemgum Girgensonam, Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešo panākumu pēc kārtas izcīnīja Bufalo "Sabres" (3:2), kas pārtrauca Sentluisas "Blues" sešu uzvaru gājienu.

"Blues" vadībā jau otrajā minūtē izvirzīja Vladimirs Tarasenko, izceļoties 28. reizi šosezon. Saņēmis piespēli no partnera, krievu uzbrucējs pietuvojās vārtiem un pielika punktu Robina Lēnera gandrīz 87 minūšu sausajai sērijai - 1:0.

Trešdaļas vidū laukuma saimniekus no vēl vienu vārtu zaudējuma glāba pārliktnis, bet nedaudz vēlāk izlīdzinājumu (1:1) panāca Nikolass Baptiste. Ieguvis ripu neitrālajā zonā, uz priekšu devās Džeks Aikels, izgājienā viens pret vienu izvirzot Baptisti, kurš komandas biedrus un līdzjutējus nepievīla, gūdams trešos vārtus sezonā.

23. minūtē, atro pretuzbrukumu noorganizējot Evanderam Keinam un Aikelam, "Sabres" bija lieliska izdevība izvirzīties vadībā, taču pēc Keina metiena ripa atsitās pret vārtu stabu. Tomēr perioda turpinājumā viņš izvirzīja mājiniekus 2:1 vadībā un guva savus 20. vārtus šosezon, atkārtojot iepriekšējā gada sasniegumu.

Nedaudz vairāk nekā divas minūtes pirms trešdaļas beigām "Sabres" nopelnīja ceturto vairākumu, bet pēdējā minūtē iespēju spēlēt lielajā vairākumā laukuma saimniekiem sarūpēja Raiens O'Railijs. Tieši viņš arī bija tas, kurš to realizēja, panākot pirmoreiz divu vārtu pārsvaru "Sabres" (3:1). O'Railijs ar grūtībām saglabāja ripu sāncenšu zonā, saņēma piespēli no somu aizsarga Ristolainena un bija precīzs 13. reizi sezonā.

Noslēdzošajā trešdaļā Keinam, kurš asistēja arī komandas pirmajā vārtu guvumā un gribēja pārmācīt vienu no pretiniekiem, Gordija Hova "hat-trick" neļāva noformēt tiesneši. 56. minūtē ar noteikumu pārkāpumu tika apturēts Aikels, kuram vairākumā pietrūka mazliet veiksmes, lai izceltos kuriozā veidā. Vairākums turpinājās ar iemetienu "Blues" aizsardzības zonā, Bufalo tajā zaudēja un sāncenši to izmantoja, samazinot deficītu līdz minimumam - 2:3

Viesi nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, pieprasīja 30 sekunžu pārtraukumu, kā arī tika pie iespējas spēlēt formātā 6 pret 4, jo noraidījumu nopelnīja "Sabres" vārtu vīrs Lēners. "Blues" spiediens pieauga, tomēr rezultāts palika nemainīgs. Tādējādi "Sabres", joprojām spēlējot bez savainotā Zemgus Girgensona, izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, pārtraucot pretinieku sešu uzvaru gājienu.

Pateicoties šim panākumam, Bufalo Austrumu konferences kopvērtējumā apsteidza Filadelfijas "Flyers", pakāpjoties uz 11. pozīciju. "Sabres", kas nākamo cīņu aizvadīs naktī no svētdienas un pirmdienu, uzņemot savā laukumā Čikāgas "Blackhawks", no astotajā vietā esošās Toronto "Maple Leafs" atpaliek vairs tikai par vienu punktu. Tiesa, "Maple Leafs" aizvadījusi par trim dueļiem mazāk.

"Sabres" - "Blues" 3:2 (1:1, 2:0, 0:1)

Vārti: 01:31 Tarasenko (Švarcs, Edmundsons) 1:0, 09:34 Baptiste (Aikels, Keins) 1:1, 31:58 Keins (Bogosjans, Baptiste) 2:1, 39:28 O'Railijs (Ristolainens, Okposo, vair.) 3:1 Apšals (maz.) 3:2
Metieni: 28:39
Soda minūtes: 6:12
Vārtsargi: Robins Lēners - Džeiks Alens

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com

  -1 [+] [-]

, 2017-02-18 22:54, pirms 7 gadiem
zirgam pēdējā sezona sabres.
bez viņa uzvaras krājās un tepat vien PO.
cerams, ka kāds cits paņems, gribētos viņu oilers redzēt.

     [+] [-]

, 2017-02-18 23:34, pirms 7 gadiem
bitoose rakstīja: zirgam pēdējā sezona sabres.
bez viņa uzvaras krājās un tepat vien PO.
cerams, ka kāds cits paņems, gribētos viņu oilers redzēt.
ja būtu pēdējā viņu sen izsūtītu uz AHL , redz ka dara darbu ko viņam liek darīt un priekš 4ās maiņas nav nemaz TIK slikti kā varētu būt....

     [+] [-]

, 2017-02-18 23:44, pirms 7 gadiem
bitoose rakstīja: zirgam pēdējā sezona sabres.
bez viņa uzvaras krājās un tepat vien PO.
cerams, ka kāds cits paņems, gribētos viņu oilers redzēt.
kad Hārtlijs bija Calgary galvenais treneris tad viņi Zirgu gribēja , treneris mainījas bet varbūt ne vēlme pēc Zirga arī

  -2 [+] [-]

, 2017-02-18 23:54, pirms 7 gadiem
Fuuf, ņemot vērā visas problēmas ar sastāvu(kas joprojām daļēji aktuālas), viens punkts līdz wild card ir diez gan sick. Play-offi gan nebūs, bet komandai ir iekšā, acīmredzami.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-19 02:00, pirms 7 gadiem
Vilis15 rakstīja: Fuuf, ņemot vērā visas problēmas ar sastāvu(kas joprojām daļēji aktuālas), viens punkts līdz wild card ir diez gan sick. Play-offi gan nebūs, bet komandai ir iekšā, acīmredzami.
Vēl jau daudz ko spēlēt. Vislabākajā scenārijā neizpaliks arī PO.

  -3 [+] [-]

, 2017-02-19 10:13, pirms 7 gadiem
Bez čekera Zirga daudz labāk

     [+] [-]

, 2017-02-19 11:26, pirms 7 gadiem
Bļin 2 sliktas ziņas. 1. Ka Zemgus ir savainots 2. Ka Sabres var tikt play-off.

Tāpēc ka gribu šamo redzēt izlasē, redzēt ko šams spēs pie Bārklija.