Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sharks" un "Flames" izbraukuma uzvarās iemet septiņus vārtus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sharks" un "Flames" izbraukuma uzvarās iemet septiņus vārtus
Logans Kutūrs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas regulārajā čempionātā aizvadītas septiņas spēles, un rezultatīvas uzvaras izcīnīja Sanhosē "Sharks" un Kalgari "Flames" – 7:3 pret Čikāgas "Blackhawks" un 7:2 pret Sentluisas "Blues".

Kalgari "Flames" stabilus pamatus uzvarai ielika jau pirmajā trešdaļā, gūstot četrus vārtus, un pretinieku vārtsargs Džeiks Alens tika nomainīts starp pirmo un otro trešdaļu. Eliass Lindholms uzvaru kaldināja ar vārtiem un divām piespēlēm, bet Džonijs Gudro iemeta divus vārtus un pievienoja piespēli. "Flames" izcīnīja astoto uzvaru pēdējos deviņos mačos, un panākumu atslēga bijusi spēle aizsardzībā – deviņās no pēdējām 12 spēlēm ielaisti divi vai mazāk vārti. "Flames" šis ir otrais labākais sezonas starts vēsturē, labāk klājies tikai 1988./89. gadā.

Sanhosē "Sharks" uzvaru izcīnīja pavisam citā manierē – Martinu Džonsu nācās nomainīt pēc 14 minūtēm, kad viņš bija ticis galā ar vienu no četriem metieniem, bet vietā nākušais Ārons Dells palika nepārspēts un kaldināja panākumu. Evanders Keins, Logans Kutūrs, Tomāšs Hertls, Melkers Kārlsons un Kevins Labanks uzvarā gan iemeta vārtus, gan atdeva rezultatīvu piespēli. "Sharks" izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas.

Vinipegas "Jets" pagarinājumā ar 5:4 apspēlēja Tampabejas "Lightning", pieliekot punktu pretinieku astoņu uzvaru sērijai. Savukārt pašai "Jets" komandai tas bija piektais panākums pēc kārtas. Par varoni kļuva centra uzbrucējs Marks Šaiflī, kurš izcēlās 42 sekundes pirms pagarinājuma beigām, gūstot savus 21. vārtus sezonā.

Regulārā sezona, 17. decembris

SpēleRez.
Rangers – Golden Knights3:4 P
Hurricanes – Coyotes3:0
Blues – Flames2:7
Bruins – Sabres2:4
Blackhawks – Sharks3:7
Jets – Lightning5:4 P
Canucks – Oilers4:2