Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" pirmajam vārtsargam Krofordam atkal smadzeņu satricinājums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" pirmajam vārtsargam Krofordam atkal smadzeņu satricinājums
Korijs Krofords. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Čikāgas "Blackhawks" pamatvārtsargs Korijs Krofords savainojuma dēļ nevarēja pabeigt spēli pret Sanhosē "Sharks", un viņam konstatēts smadzeņu satricinājums.

Pusotru minūti līdz pirmās trešdaļas noslēgumam Korijs Krofords tika galā ar pretinieku centra Logana Kutūra metienu. Pēc atlēkušās ripas devās Evanders Keins, bet viņš saskrējās ar Dilanu Stromu, kurš savukārt uztriecās virsū savam vārtsargam. Keins saņēma divu minūšu noraidījumu par vārtsarga bloķēšanu, bet Krofords bija spiests pamest maču. "Blackhawks" tobrīd bija vadībā ar 3:2, bet turpinājumā ielaida piecus vārtus pēc kārtas un zaudēja ar 3:7.

Krofords izlaida pagājušās sezonas pēdējās 47 spēles un šīs sezonas pirmos piecus mačus, jo cīnījās ar smadzeņu satricinājuma izraisītajām sekām. Bija bažas par to, vai vārtsargs vispār spēs atgriezties laukumā. Smadzeņu satricinājumi ir pielikuši punktu vairāku hokejistu karjerām, un šobrīd "Blackhawks" organizācija nav droša, kad Krofords varētu atgriezties laukumā.

Līdz cīņai pret "Sharks" viņš bija piedalījies 22 spēlēs, izcīnot tikai sešas uzvaras. Krofords tika galā ar 90,3% pretinieku metienu un vidēji ielaida 3,23 ripas. Duelī pret Sanhosē viņu aizstāja Kems Vords, kurš atvairīja 30 no 35 metieniem.

"Blackhawks", kas 2010., 2013. un 2015. gadā izcīnīja Stenlija kausu, un pēdējos divos titulos pirmais vārtsargs bija tieši Krofords, neaizvada to labāko sezonu. Ar 35 spēlēs sakrātajiem 26 punktiem vienība ieņem priekšpēdējo vietu NHL, apsteidzot tikai Losandželosas "Kings".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/corey-craw...

     [+] [-]

, 2018-12-17 11:28, pirms 5 gadiem
Jopcik, pirms publicēt virsrakstu to taču vajag arī izlasīt, vārtsar tāds!

     [+] [-]

, 2018-12-17 12:15, pirms 5 gadiem
Evanderam vajadzēja kārtīgi pa muti iedot!