Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" iemet četrus vārtus galotnē, "Coyotes" pirmā uzvara pamatlaikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Wild" iemet četrus vārtus galotnē, "Coyotes" pirmā uzvara pamatlaikā
Kristians Fišers
Foto: AP/Scanpix

Lai izcīnītu sezonas pirmo uzvaru pamatlaikā, Nacionālās hokeja līgas klubam Arizonas "Coyotes" bija nepieciešama 21 spēle, šonakt ar 5:4 izbraukumā pieveicot Monreālas "Canadiens". Tikmēr Minesotas "Wild" uzvarēja, pateicoties četriem vārtiem pēdējās septiņās minūtēs.

Arizonas "Coyotes", kas pirms tam bija izcīnījusi vienu uzvaru pagarinājumā un vienu uzvaru bullīšos, pirmajā trešdaļā nonāca iedzinējos ar divu vārtu deficītu. Rezultātu izdevās izlīdzināt, tomēr Monreālas "Canadiens" vadības grožus neatdeva. Par izšķirošo kļuva noslēdzošā trešdaļa. Vairākumu realizēja gan Dereks Stepans, gan Kristians Fišers, kurš pielaboja metienu un ļāva "Coyotes" pirmoreiz tikt priekšā – 5:4. Pārsvars tika noturēts, tomēr komanda joprojām atrodas pēdējā vietā. Vistuvāk atrodas Bufalo "Sabres", kas ir piecus punktus priekšā.

Pārtrūkusi Stenlija kausa finālistes Nešvilas "Predators" piecu uzvaru sērija, lai gan duelī pret Minesotas "Wild" neilgi pirms beigām nekas vēl neliecināja par tuvojošos neveiksmi. Raiens Suters pielaboja partnera metienu, Ēriks Stāls panāca izlīdzinājumu, Džeisons Zukers guva savus astotos vārtus pēdējos mačos un trīs minūtes līdz beigām izvirzīja "Wild" vadībā, bet punktu ar metienu tukšos vārtos pielika Džareds Spurdžons. Laukuma saimnieki četrus vārtus pēc kārtas iemeta piecu minūšu un 49 sekunžu laikā.

Pateicoties trešajai trešdaļai, pie uzvaras tikusi arī debitante Lasvegasas "Golden Knights", kas pēdējo 20 minūšu laikā guva trīs bezatbildes vārtus un ar 5:2 pieveica Vankūveras "Canucks". Turklāt četriem uzvarētājiem izdevās tikt pie vārtu guvuma un rezultatīvas piespēles – to paveica Ēriks Haula, Džonatans Maršeso, Deivids Perons un Viljams Kārlsons. Izšķirošos vārtus iemeta Haula, kuram pēc Perona piespēles gar vārtiem atlika trāpīt tukšā cietoksnī. Haula pēdējās sešās spēlēs izcēlies ar četriem vārtiem un četrām piespēlēm.

Tampabejas "Lightning" guva sešus vārtus pret bijušo vārtsargu Benu Bišopu, sakaujot Dalasas "Stars". Panākumu ar četriem punktiem kaldināja līgas rezultatīvākais spēlētājs Stīvens Stemkoss, bet labākais snaiperis Ņikita Kučerovs iemeta 17. vārtus sezonā. Pie hat-trick tika Kolorado "Avalanche" kapteinis Gabriels Landeskugs, palīdzot savā laukumā iemest sešas ripas Vašingtonas "Capitals" vārtos. Tikmēr Pitsburgas "Penguins" Austrumu konferences fināla atkārtojumā ar 3:1 izbraukumā pieveica Otavas "Senators".

NHL regulārais čempionāts, 17. novembris

SpēleRez.SpēleRez.
Maple Leafs – Devils1:0 PIslanders – Hurricanes6:4
Canadiens – Coyotes4:5Senators – Penguins1:3
Lightning – Stars6:1Wild – Predators6:4
Jets – Flyers3:2 PMAvalanche – Capitals6:2
Oilers – Blues1:4Canucks – Golden Knights2:5
Kings – Bruins1:2Sharks – Panthers0:2

     [+] [-]

, 2017-11-17 10:16, pirms 6 gadiem
Golden Knights uzvar šosezon 4komandām līdzi sekoju Penguins, Golden Knights, Sharks un Blue Jackets pārējās neinteresantas tādas. Nu vēl interesanti kā Islanders GK stāv, bet nu ņemot kā Gudijs AHL stāv, tad uz augšu paceltu to otru ne Gudiju