Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" drafta izvēle un pirmās maiņas uzbrucējs Tkačaks savaino kāju

Agris Suveizda

"Senators" drafta izvēle un pirmās maiņas uzbrucējs Tkačaks savaino kāju
Breidijs Tkačaks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Otavas "Senators" galvenais treneris Gijs Bušērs paziņojis, ka šā gada drafta ceturtajai izvēlei Breidijam Tkačakam saites plīsuma dēļ būs jāizlaiž viens mēnesis.

19 gadus vecais malējais uzbrucējs cirkšņa savainojuma dēļ izlaida pirmās divas spēles, taču nākamajās četrās sakrāja sešus (3+3) punktus, pozitīvu lietderību +5 un četras soda minūtes. Tkačaks pagaidām ir trešais rezultatīvākais debitants līgā, bet vienlaikus arī rezultatīvākais no šajā vasarā draftētajiem spēlētājiem.

Rezultatīvākais debitants ar astoņiem (5+3) punktiem piecos mačos ir zviedrs Eliass Petešons, kuru Vankūveras "Canucks" pirms gada izraudzījās ar piekto numuru. Otrais ar septiņiem (4+3) punktiem sešās cīņās ir Tkačaka komandas biedrs Maksims Lažuā, kurš 2016. gadā tika draftēts ar 133. numuru. Iepriekšējā spēlē pret Dalasas "Stars" (4:1) Tkačaks bija pirmajā uzbrucēju virknējumā, spēlējot kopā ar Zeku Smitu un Marku Stounu.

Otavas "Senators" sešās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras un vienreiz zaudējusi pagarinājumā. Atgādinām, ka starpsezonā uz "Senators" tika aizmainīts Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš fārmklubā Amerikas Hokeja līgā trīs spēlēs izcēlies ar trim precīziem metieniem.

Nākamo spēli Otavas "Senators" aizvadīs nedēļas nogalē, kad naktī uz svētdienu plkst. 2:00 pēc Latvijas laika uzņems Monreālas "Canadiens".

     [+] [-]

, 2018-10-17 23:01, pirms 6 gadiem
Kurš no AHL fārmkluba šobrīd kotējas visaugstāk? Letiņš?