Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Džonsonam "hat-trick" Tampabejas uzvarā, "Panthers" aizvien bez panākumiem

Džonsonam "hat-trick" Tampabejas uzvarā, "Panthers" aizvien bez panākumiem
Ondrejs Palats un Tailers Džonsons, Foto: Reuters / Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās astoņas spēles, divās no tām uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami papildlaiki, bet vēl divās - arī pēcspēles metienu sērijas.

Kails Palmjeri guva savus septītos vārtus sezonā (dalīts otrais labākais rādītājs līgā), bet Kīts Kinkeids atvairīja visus 24 pretinieku metienus, un "Devils" ar 3:0 savā laukumā apspēlēja "Stars". Ņūdžersijas komanda aizvien nav zaudējusi - izcīnīti panākumu visās četrās aizvadītajās spēlēs šosezon. Tailers Džonsons guva trīs vārtus "Lightning" uzvarā pār "Hurricanes", pa vārtiem gūstot katrā no trešdaļām, bet pēdējos ar ripas ieraidīšanu tukšos pretinieku vārtos - 4:2. Savukārt "Wild" sagādāja "Coyotes" ceturto zaudējumu piecos mačos - 2:1.

Divas cīņas noslēdzās pagarinājumā. Trešo panākumu pēc kārtas izcīnīja "Canucks", kas, pateicoties 21 gadu vecā Broka Besera vārtiem 34. sekundē papildlaikā, ar 3:2 viesos pārspēja "Penguins". Pitsburgai tas bija otrais zaudējums pēc kārtas un trešais zaudējums sezonā vispār. Citā mačā Konors Makdeivids sakrāja četrus rezultativitātes punktus (divi vārti un divas piespēles), un "Oilers" pagarinājumā ar 5:4 izbraukumā uzveica "Jets". Uzvaras vārtus pagarinājuma otrajā minūtē guva 23 gadus vecais aizsargs Darnels Nērss, kuram tie bija pirmie vārti jaunajā sezonā.

Arī ar papildlaiku nebija gana "Rangers" un "Avalanche" spēlē - mājinieki divreiz izvirzījās vadībā (1:0, 2:1), tomēr "Avs" allaž mācēja atspēlēties. Neitens Makinons 13 sekundes pirms pamatlaika beigām ar saviem septītajiem vārtiem sezonā izvilka "Avs" pagarinājumu. Pēcspēles metienos Semjons Varlamovs vispirms atvairīja Kevina Šatenkērka metienu, bet aizsargam bija vēl viena iespēja un to viņš nelaida garām, atnesot uzvaru ņujorkiešiem ar 3:2.

Pēcspēles metieni bija vajadzīgi arī "Flyers" un "Panthers" cīniņā, kur pa diviem vārtiem guva pat četri hokejisti - mājiniekiem Veins Simondss un Klods Žirū, bet viesiem Aleksandrs Barkovs un Frenks Vatrano. "Flyers" otrās trešdaļas izskaņā vienubrīd bija pat trīs vārtu pārsvars (5:2), tomēr jau tai pašā trešdaļā tas tika samazināts, bet pēdējā trešdaļā izdzēsts pavisam. Pēcspēles metienos uzvaras vārtus iemeta iepriekš divas piespēles atdevušais Džordans Vīls, un "Panthers" piedzīvoja ceturto neveiksmi četrās spēlēs.

17. oktobris

SpēleRezultāts
Devils - Stars3:0
Rangers - Avalanche3:2 PM
Flyers - Panthers6:5 PM
Penguins - Canucks2:3 P
Lightning - Hurricanes4:2
Wild - Coyotes2:1
Jets - Oilers4:5 P
Golden Knights - Sabres4:1

, 2018-10-17 09:04, pirms 6 gadiem
Džonsonam nevar būt hat-trick "Devils" uzvarā, ja viņš spēlē Tampas sastāvā un Tampa šonakt spēlēja pret "Hurricanes".
, 2018-10-17 09:18, pirms 6 gadiem
Cik ļoti stipru zāli ir jāpīpē, lai izdabūtu šādu virsrakstu?
, 2018-10-17 10:30, pirms 6 gadiem
Tas tak Siliņš, lielākais pīpētājs hokeja rakstos dzejojot katru rītu savu redzējumu
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
5

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.