Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Kučerovam divi vārti, "Lightning" izrauj uzvaru pār "Red Wings"

Kučerovam divi vārti, "Lightning" izrauj uzvaru pār "Red Wings"
Ņikita Kučerovs ar partneriem
Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Vienīgajā aizvadītajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē šonakt Tampabejas “Lightning” ar 3:2 pārspēja Detroitas “Red Wings” ar 3:2. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Ņikita Kučerovs.

Rezultāts tika atklāts pirmā perioda vidū spēlējot mazākumā – Tailers Džonsons izcīnīja ripu, lielā ātrumā aizskrēja no pretspēlētāja un pārspēja Džimiju Hovardu ar metienu starp kājsargiem - 1:0. Pēc pusotras minūtes jau vairākumā Ņikita Kučerovs saņēma piespēli iemetiena aplī un neviena nepiesegts iemeta to tuvajā augšējā stūrī, gūstot savus sestos vārtus šosezon - 2:0

Otrajā trešdaļā uz Tampabejas vārtiem tika nozīmēts soda metiens – Viktors Hedmans ar visiem spēkiem traucēja Džastinam Abdelkaderam viņa izgājienā pret vārtsargu. Otro mēģinājumu uzbrucējs izmantoja, eleganti pārspējot Andreju Vasiļevski - 1:2. Perioda beigās Tomašs Tātars aizskrēja pretuzbrukumā, sagaidīja, kad uzbrukumam pieslēgsies Maiks Grīns un piespēlēja viņam. Pirmo aizsarga metienu Vasiļevskis atvairīja, taču tieši Grīns bija pirmais pie atlēkušās ripas un ar otro mēģinājumu guva pirmos vārtus šosezon - 2:2.

Trešā perioda sākumā Detroitas hokejisti nespēja izmest ripu no savas zonas, to savā īpašumā ieguva Stīvens Stemkoss un devās aiz vārtu līnijas. Sekoja piespēle Vladislavam Namestņikovam un metiens – Hovards atvairīja. Pēc tām vieni mēģināja izmest ripu pēc iespējas tālāk, citi – iestumt to vārtos, un veiksmīgāks izrādījās Kučerovs, kurš pielika nūju un ripa atkal šķērsoja vārtu līniju - 3:2.

“Lightning” svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas, bet sešos turnīra mačos Džona Kūpera komanda tikusi pie pieciem panākumiem, savukārt “Red Wings” cieta otro neveiksmi šosezon. NHL regulārā sezona turpināsies naktī no otrdienas uz trešdienu ar 11 spēlēm.

Nacionālā hokeja līga, 17. oktobris

Tampabejas “Ligthning” – Detroitas “Red Wings” 3:2 (2:0; 0:2; 1:0)
Vārti: 9:15 Džonsons (maz.) 1:0, 10:56 Kučerovs (Hedmans, Stemkoss, vair.) 2:0, 22:30 Abdelkaders (soda metiens) 1:2, 36:02 Grīns (Abdelkaders, Tatars) 2:2, 41:47 Kučerovs (Stemkoss, Namestņikovs) 3:2
Metieni: 26:31
Soda minūtes: 12:10
Vārtsargi: Vasiļevskis – Hovards

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2017-10-17 08:00, pirms 7 gadiem
KUČEROVAM DIVI VĀRTI, "LIGHTNING" IZRAUJ UZVAR PAR "RED WINGS"

Ne velti var redzēt, ka autors ir Konstantins Fjodorovs. xDDDD
, 2017-10-17 08:19, pirms 7 gadiem
Kādu vēl virsrakstu vajadzēja? "Hovards ielaiž vairākumā, Detroita bezcerīgi zaudē floridiešiem!"?
4.spēlētājs NHL vēsturē, kurš guvis vārtus pirmajās 6 sezonas spēlēs.
, 2017-10-17 08:56, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kādu vēl virsrakstu vajadzēja? "Hovards ielaiž vairākumā, Detroita bezcerīgi zaudē floridiešiem!"?
4.spēlētājs NHL vēsturē, kurš guvis vārtus pirmajās 6 sezonas spēlēs.
Virsrakstam vajadzēja būt "NHL šonakt notika viena spēle, kurā Girgensons nespēlēja"
Bet ja nopietni, tad arī NHL ir līdzīgs virsraksts "Kucherov continues hot start, powers Lightning past Red Wings"
, 2017-10-17 09:36, pirms 7 gadiem
pleesonja rakstīja: Virsrakstam vajadzēja būt "NHL šonakt notika viena spēle, kurā Girgensons nespēlēja"
Bet ja nopietni, tad arī NHL ir līdzīgs virsraksts "Kucherov continues hot start, powers Lightning past Red Wings"
Kāds sakars Girgensonam, ja Buffalo šodien nespēlēja, lol, appisiens savā meistarībā un nekāds sakars Zemgum nav ar Detroitu un Tampa Bay...
, 2017-10-17 09:38, pirms 7 gadiem
Džonnijs rakstīja: Kāds sakars Girgensonam, ja Buffalo šodien nespēlēja, lol, appisiens savā meistarībā un nekāds sakars Zemgum nav ar Detroitu un Tampa Bay...
Cilveks pajokoja. Neuztver to nopietni
, 2017-10-17 09:56, pirms 7 gadiem
Snaiperis Stemkoss (1+8 šosezon) kļuvis ir lielisku ieroču pienesēju Kučerovam, tā vismaz ir sezonas sākumā. Ja Tampabejai atkal negadīsies lielas ziepes ar traumām, tad nešaubos, ka šie šosezon tiks izslēgšanas spēlēs, ko arī novēlu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-17 10:28, pirms 7 gadiem
Komentāru sadaļā viss pa vecam Komentārs par Girgensonu rullē
, 2017-10-17 10:52, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ?, 08:19, pirms 2 stundām, ignorēt, atbildēt
Kādu vēl virsrakstu vajadzēja? "Hovards ielaiž vairākumā, Detroita bezcerīgi zaudē floridiešiem!"?
4.spēlētājs NHL vēsturē, kurš guvis vārtus pirmajās 6 sezonas spēlēs.

Bērziņ! Uzmanīgi palasi NHL mājas lapu.Pat es ar savām vājām angļu zināšanām lasu,ka pēdējo trisdesmit gadu laikā viņš ir ceturtais hokejists ,kurš to ir paveicis.
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.