Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Somu uzbrucējs Barkovs kļuvis par Floridas "Panthers" kapteini

Somu uzbrucējs Barkovs kļuvis par Floridas "Panthers" kapteini
Aleksanders Barkovs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Floridas "Panthers" paziņoja, ka jaunajā sezonā komandas kapteiņa vietu ieņems 23 gadus vecais somu uzbrucējs Aleksandrs Barkovs.

Barkovs kļuvis par desmito kapteini "Panthers" vēsturē un nomainīs uzbrucēju Dereku Makkenziju, kurš komandas kapteiņa lomā aizvadīja pēdējās divas sezonas.

"Barkovs ir gatavs kļūt par "Panthers" kapteini, " komandas preses relizē citēts ģenerālmenedžeris Deils Talons. "Viņam ir visas lieliskam līderim piemītošās kvalitātes: nepārspējama darba ētika, gudrība, respekts un sajūsma par saviem komandas biedriem. Aleksandra spēja lasīt spēli un aizrautība viņu padarījusi par vienu no labākajiem un pilnvērtīgākajiem spēlētājiem līgā."

"Šis ir lielākais gods, kādu esmu saņēmis savā karjerā," NHL mājaslapā citēts soms. "Būšana komandā , kura mani draftējusi un kļūšana par kapteini ir lieliska iespēja. "

Barkovs "Panthers" rindās ir kopš 2013.gada, kad viņu draftēja ar otro numuru. Pagājušā sezona ar gūtiem 78 punktiem 79 spēles (27 vārti, 51 piespēle) ne tikai ļāva sasniegt labākos rādītājus karjerā, bet arī kļūt par komandas rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat sekmīgais sniegums deva iespēju spēlētājam debitēt zvaigžņu spēlē.

Izmantotie avoti:
https://www.nhl.com/news/aleksander...
https://www.tsn.ca/panthers-name-ba...

     [+] [-]

, 2018-09-17 20:56, pirms 6 gadiem
viņš nav soms - vai nu Somijas uzbrucējs vai nu krievu uzbrucējs.

     [+] [-]

, 2018-09-18 13:09, pirms 6 gadiem
zigiss rakstīja: viņš nav soms - vai nu Somijas uzbrucējs vai nu krievu uzbrucējs.
Pussoms - tēvs krievs, māte somiete.