Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" no "Canadiens" iegūst aizsargu Boljē

Rolands Eliņš

"Sabres" no "Canadiens" iegūst aizsargu Boljē
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Par veiktu maiņas darījumu paziņojusi NHL komanda Bufalo “Sabres”, kas pret gaidāmā drafta trešās kārtas izvēles tiesībām ieguvusi Neitanu Boljē, 24 gadus vecu aizsargu no Monreālas “Canadiens”.

Neitans Boljē nupat kā noslēdza savas karjeras sekmīgāko NHL sezonu – regulārā turnīra 74 mačos viņš sakrāja 28 punktus (4+24). “Sabres” aizsargu vidū tikai Rasmuss Ristolainens šosezon spēja gūt vairāk (6+39).

Pret Boljē “Sabres” atdeva trešās kārtas izvēli, kas būtu ļāvusi izraudzīties hokejistu ar 68. numuru. Taču arī Boljē palikšana komandā nav garantēta – viņa līgums beigsies jūnija izskaņā un pirmajā jūlijā viņš var kļūt par ierobežotu brīvo aģentu.

Savā NHL karjerā kopumā Boljē aizvadījis 225 spēles un guvis 60 punktus. Viņš pievienojies komandai, kuru pagājušajā sezonā pārstāvēja Zemgus Girgensons. “Sabres” vadības sastāvā tikmēr jau notikušas milzīgas izmaiņas – Tima Mareja un Dena Bailsmas vietā attiecīgi ģenerālmenedžera un galvenā trenera amatā jau ieradušies Džeisons Boterils un Fils Hauslijs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/buffalo-sa...