Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: feelbest

"Canadiens" un "Blues" veic spēlētāju apmaiņu

"Canadiens" un "Blues" veic spēlētāju apmaiņu
Slovāku vārtsargs Jaroslavs Halāks turpmāk spēlēs Sentluisas "Blues" hokeja komandā

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) klubu Montreālas "Canadiens" un Sentluisas "Blues" kluba ģenerālmenedžeri paziņoja, ka ir veikta savstarpējā spēlētāju apmaiņa. Proti, no Montreālas uz "Blues" dosies vārtsargs Jaroslavs Halāks, taču pretējā virzienā dosies uzbrucēji Jans Šulcs un Lars Ellers.

21 gadu vecais dāņu uzbrucējs Ellers, Sentluisas kluba rindās laukumā izgāja septiņās spēlēs, gūstot 2 vārtus. Savukārt šīs komandas fārmklubā Peorijas "Rivermans" rindās, kur Ellers pavadīja lielāko sezonas daļu, viņš bija otrs rezultatīvākais spēlētājs, sakrājot 57 rezultativitātes punktus.

Savukārt 20 gadus jaunais uzbrucējs Jans Šulcs šogad spēlēja WHL klubā Kalgarī "Hitmen". Tieši šosezon Kalgarī klubs uzvarējā šajā līgā un ieguva turnīra galveno kausu, kas nosaukts Eda Činoveta vārdā un tieši viens no komandas līderiem bija Jans Šulcs, savā kontā sakrājot 55 rezultativitātes punktus.

Ja arī iepriekšējo divu jaunekļu uzvārdi bija nedzirdēti, tad Jaroslavs Halāks komentārus neprasa. Lielā mērā, tieši viņa veiksmīgā spēle vārtos bija galvenais faktors, kādēļ tieši viņš kļuva par "Canadiens" pirmo vārtsargu, rezervē atstājot Koriju Praisu. Pateicoties slovāku vārtu vīra demonstrētajam sniegumam, Montreāla Stenlija kausa izcīņā spēja aizkļūt līdz Austrumu konferences finālam, līdz tam uzvarot neapšaubāmos favorītus - Vašingtonas "Capitals" un Pitsburgas "Penguins."

"Blues" komandas prezidents Džons Deividsons piebilda: "Jaroslava spēle regulārajā sezonā un izslēgšanas turnīrā bija patiešām ievērojama. Viņa iespaidīgie statistikas rādītāji jau vien leicina par viņa meistarību. Mēs patiešām esam saviļņoti zinot, ka Halāks nākamsezon spēlēs Sentluisas komandas kreklā."

Izmantotie resursi: canadiens.nhl.com; blues.nhl.com


, 2010-06-17 23:49, pirms 14 gadiem
Avots?
Nu tos jaunos neesmu darbībā redzējis, bet viņiem ir jābūt ļoti perspektīviem ja jau kanādieši atdeva komandas vilcēju.
, 2010-06-18 00:53, pirms 14 gadiem
Blues beidzot dabūjuši pie sevis labu vārtsargu, ko viņi meklē jau sen
, 2010-06-18 01:11, pirms 14 gadiem
Par šo treidu jau dzirdēju vakarpusē... Domāju neviena no komandām nav zaudētāja! Blūz ir ieguvuši lielisku vārtusargu, un Montreāla nākotnes forwardus!
, 2010-06-18 01:20, pirms 14 gadiem
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=531926&navid=DL|MTL|home

Elers 1. raunda 13 pick, taču to otru par ''šausmīgi'' perspektīvu gan nevar nosaukt.

Domāju, ka šajā situācijā Montreāla tomēr paliek zaudētājos. Vienīgo izskaidrojumu redzu to, ka Halakam laikam, līgums šosezon beidzās.
, 2010-06-18 11:00, pirms 14 gadiem
Lielā mērā, tieši viņa veiksmīgā spēle vārtos bija galvenais faktors, kādēļ tieši viņš kļuva par "Canadiens" pirmo vārtsargu, rezervē atstājot Koriju Praisu.

Nu gan interesants teikums padevies
, 2010-06-18 11:25, pirms 14 gadiem
Habs pret halaku varēja iegūt daudz labākus speletajus
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.