Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" uzvar Ņujorkā, panāk izlīdzinājumu sērijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Devils" uzvar Ņujorkā, panāk izlīdzinājumu sērijā
"Devils" hokejisti
Foto: Reuters/Scanpix

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālsērijā starp Ņujorkas "Rangers" un Ņūdžersijas "Devils" rezultāts pēc otrās spēles kļuvis neizšķirts 1-1. "Devils" viesu laukumā spēja uzvarēt otro maču - 3:2.

Mača rezultātu 14. minūtē vairākumā atklāja Iļja Kovaļčuks, neviena netraucēts, no tuva attāluma cauršaujot Henriku Lundkvistu un izvirzot "Devils" vadībā ar 1:0.

"Rangers" atguvās otrajā periodā un ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā. Trešdaļas 3. minūtē mājinieki guva kuriozus vārtus. Ripa no apmales atsitās pret Martina Brodēra slidu un ielidoja "Devils" vārtos – 1:1.

Ņujorka 13. minūtē ar vārtiem vairākumā izvirzījās vadībā. Treviss Zeidžaks uzbrukuma zonā nopelnīja muļķīgu noraidījumu, kas viesiem maksāja zaudētus vārtus. Nosegtais Brodērs nepamanīja Krisa Kraidera ne pārāk sarežģītu metienu – 2:1 "Rangers" labā.

Atlikušajā spēles laikā vārtus guva tikai viesi, Lundkvistu pārspējot vēl divas reizes. Otrā perioda priekšpēdējā minūtē ripas virzienu vārtu priekšā mainīja Raiens Kārters, panākot 2:2. Bet trešā perioda 3. minūtē vēl viena pielabota ripa kļuva par uzvaras vārtiem.

Deivids Klārksons, pret vārtiem atrodoties muguru, ar visnotaļ augstu paceltu nūju spēja mainīt vārtiem garām lidojošas ripas virzienu tā, lai ripa ielidotu vārtos – 3:2 "Devils" labā.

Atlikušajā laikā visi "Rangers" centieni atspēlēties bija neveiksmīgi. Labi viesu vārtos darbojās Brodērs, ļaujot "Devils" uz mājām braukt ar vienu uzvaru. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 1:1, nākamās divas spēles "Devils" laukumā notiks sestdien un pirmdien.

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-17 08:57, pirms 12 gadiem
Kharlamovs 32 rakstīja: Jautājums NHL faniem,vai vispār ir bijusi NHL komanda tik pārliecinoša un spēcīga PO,kā šosezon Karaļi ? Nav zvērīgākā komanda NHL vēsturē ? Visus kā skolniekus noliek pie vietas.
Ja paņems kausu tad varēs analizēt, Filadelfija ar izskatījās zvērīga pret Pitsburgu

  +4 [+] [-]

, 2012-05-17 09:32, pirms 12 gadiem
Jau atkal izskatās, ka Austrumos cīņa būs spraigāka nekā Rietumos, bet kas to lai zina. Pēc pirmām divām spēlēm vēl pāragri izdarīt kādus secinājumus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-05-17 10:02, pirms 12 gadiem
Grecka un Mesje Oilers, tiem arī līdzīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-17 11:44, pirms 12 gadiem
We bleed blue!

  +3 [+] [-]

, 2012-05-17 12:45, pirms 12 gadiem
Pēc spēles varēja redzēt, ka Devils daudz labāk bija gatavojušies un koncentrējušies,pelnīta uzvara.
MSG soda boksa durvis nevērās ,aptuveni 10 minūtes personāls mocījās, lai tās dabūtu vaļā.