Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam virtuālā uzvara: Elvis balsojumā pārspēj čeha Pastrņāka pokeru

Agris Suveizda

Merzļikinam virtuālā uzvara: Elvis balsojumā pārspēj čeha Pastrņāka pokeru
Elvis Merzļikins svin uzvaru. Foto: Kirk Irwin/AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga dīkstāves laikā līdzjutējus sociālajos tīklos izklaidē ar iespēju pēc izslēgšanas sistēmas izvēlēties sezonas spilgtāko notikumu. Latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina veikums nupat nopelnīja vietu astotdaļfinālā.

Starp 64 sezonas spilgtākajiem notikumiem nominēts tika arī Merzļikins, kurš janvārī Kolumbusas "Blue Jackets" kreklā aizvadīja trīs sausās spēles četru maču periodā. Līga "play-off" sistēmā Merzļikina veikumu ievietoja vienā pārī ar čehu uzbrucēja Davida Pastrņāka četriem vārtiem pret Anaheimas "Ducks". Līdzjutēji Twitter un Instagram platformās par uzvarētāju šajā divkaujā atzinuši Merzļikinu. Lai arī līga balsojuma kopējos rezultātus nepublicē, piemēram, Twitter balsojumā redzams, ka Merzļikins šajā platformā ieguvis 69% balsu no 1903 respondentiem.

Astotdaļfināla pretinieku Merzļikins uzzinās jau rītvakar, jo pretī stāsies nākamā balsojuma uzvarētājs. Šajā pārī sacentīsies Zemgus Girgensona komandas biedrs Džeks Aikels, kurš 17 spēlēs pēc kārtas tika pie vismaz viena rezultativitātes punkta, un Floridas "Panthers" komanda, kas divreiz 10 dienu laikā uzvarēja par spīti četru vārtu deficītam. Jāpiebilst, ka Aikela sēriju apturēja savainojums un ka jau nākamajā dienā viņš atkal bija uz ledus un izdarīja rezultatīvu piespēli – tādējādi pie punkta tika pat 18 mačos pēc kārtas, kuros bija laukumā.

Merzļikins kļuva par devīto astotdaļfinālistu, līdz ar to jānoskaidro vēl septiņi 1/16 fināla veiksminieki. "Play-off" zarus varat redzēt ŠEIT.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/greatest-m...

  +2 [+] [-]

, 2020-04-17 20:07, pirms 4 gadiem
Elvis ir karalis un #Latvija var!
Slēpts komentārs: salming18
Slēpts komentārs: salming18

  +4 [+] [-]

, 2020-04-17 21:21, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Latvija var ? Tieši tā,datorā sabalsot spēj bet vairāk ko nopietnu kā valsts un visi kopā gan nevar!vairākkārtīgi pierādījies tas ir!!!Protams, Elvis malacis!
vispirms norādīšu, ka aiz #Latvija var - bija smaidiņš, kurš norāda uz humoru tekstā.

taču vai TU esi latviešu valodā rakstošs ārzemnieks, kurš lepojas ar kādu citu valsti un tās sportistiem u.c. izcilniekiem, kaut gan vairākumā gadījumu pašu nopelna tajā nav nemaz?!

jo tavos tekstos es neredzu apzinātu piederību Latvijai un latviešiem.

  +2 [+] [-]

, 2020-04-17 21:23, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: vienigais ko latvija un latvieši var ir feisbukā boikotus un fig viņ zin ko taisīt!
Es šo klasificēju kā necieņu pret valsti un naida kurināšanu.

     [+] [-]

, 2020-04-18 09:26, pirms 4 gadiem
kafka rakstīja: Es šo klasificēju kā necieņu pret valsti un naida kurināšanu.
es šo uzskatu kā domu izteikšanu.Smieklīgākias ir tas jūs paši to zinat tikai pieverat acis.Bet tā jau cilvēki mūsdienās dara,redz tikai to ko viņi grib!

     [+] [-]

, 2020-04-18 11:35, pirms 4 gadiem
kafka rakstīja: Es šo klasificēju kā necieņu pret valsti un naida kurināšanu.
Pilnīgas muļķības, kā var būt taisnība būt naida kurināšana

     [+] [-]

, 2020-04-18 11:39, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: es šo uzskatu kā domu izteikšanu.Smieklīgākias ir tas jūs paši to zinat tikai pieverat acis.Bet tā jau cilvēki mūsdienās dara,redz tikai to ko viņi grib!
Ja neesi pamanījis, vārda brīvības sen nav,tavam domām jāsakrīt ar vairākumu, savādāk nekā

     [+] [-]

, 2020-04-18 13:59, pirms 4 gadiem
kramblers rakstīja: Ja neesi pamanījis, vārda brīvības sen nav,tavam domām jāsakrīt ar vairākumu, savādāk nekā
vārda brīvība nav tikai tiem, kuri baidas no spiediena un pievienojas vairākumam. ja vari savu viedokli pamatot un pārliecināt vairākumu pievienoties tavam viedoklim, tad tā būs vārda brīvība spēcīgākajā izpausmē.