Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs: "Kovaļčuka dēļ bija jāuzstāda "guļošos policistus""

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Hārtlijs: "Kovaļčuka dēļ bija jāuzstāda "guļošos policistus""
Bobs Hārtlijs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas hokeja izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs intervijā medijam "Sport Ekspress" atklājis, ka laikā, kad viņš trenēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Atlantas "Thrashers", kanādiešu speciālists vairākkārt esot aizrādījis slavenajam krievu hokejistam Iļjam Kovaļčukam par viņa pārgalvīgo braukšanu.

"Viņš no manis bieži dzirdēja pārmetumus par pārgalvīgo un pārāk ātro braukšanas stilu. Man vajadzēja ar viņu sarīkot pāris tikšanās un pateikt "Ko tu dari? Vai vēlies, lai ar tevi kaut kas notiktu?" Kovi bija ātrs ne tikai uz ledus," atklāja Hārtlijs.

Šajā sakarā kanādiešu treneris piebilda: "Jauns puisis, kas pelna daudz naudas un ir komandas zvaigzne... Vai šāda uzvedība ir normāla? Jā, uzskatu, ka tā bija saprotama rīcība. Mūsu arēnas apsargi pie manis pienāca un teica: "Runājiet ar to jauno krievu, viņš mūs neklausa." Kovaļčuka dēļ komandas stāvlaukumā bija jāuzstāda "guļošos policistus". Kādā jaukā dienā ierados mūsu stāvlaukumā un noorganizēju "guļošo policistu" uzstādīšanu. Citiem spēlētājiem teicu: "Skatieties, "Lamborghini" motors paliks uz ietves.""

Hārtlijs "Thrashers" komandu trenēja no 2002./03. gada sezonas vidus līdz 2007. gadam. 59 gadus vecais kanādietis NHL bijis galvenais treneris arī Kolorado "Avalanche" un Kalgari "Flames" komandām. Savukārt Latvijas nacionālo izlasi Hārtlijs vada no 2017. gada.

Savukārt Kovaļčuks Atlantas vienībā spēlēja no 2001. gada līdz 2009./10. gada sezonai, kad tika aizmainīts uz Ņūdžersijas "Devils". Šosezon 37 gadus vecais Kovi paguvis uzspēlēt triju NHL komandu sastāvos, Losandželosas "Kings", Monreālas "Canadiens" un Vašingtonas "Capitals" rindās kopumā 46 spēlēs atzīmējoties ar 26 (10+16) punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...

  -1 [+] [-]

, 2020-04-17 05:07, pirms 4 gadiem
Labais!

     [+] [-]

, 2020-04-17 15:48, pirms 4 gadiem
Kovaļčuka dēļ man riebjas visas tās komandas,kurās viņš tobrīd spēlē.