Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Balceram rezultatīva piespēle "Senators" uzvaras vārtu guvumā derbijā

Balceram rezultatīva piespēle "Senators" uzvaras vārtu guvumā derbijā
Rūdolfs Balcers veic rezultatīvu piespēli. Foto: Fred Chartrand/The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Ar devīto rezultativitātes punktu savā Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā izcēlies Rūdolfs Balcers, kurš tādējādi palīdzēja pastarītei Otavas "Senators" ar rezultātu 6:2 sagraut spēcīgo Toronto "Maple Leafs" vienību.

Latviešu uzbrucējs šonakt uz ledus bija 12:01 minūti (tostarp 2:54 minūtes skaitliskajā vairākumā), kuru laikā iekrāja arī četrus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un lietderības koeficientu +1. Šosezon "Sens" sastāvā Balcers laukumā ir devies 27 mačos, izceļoties ar četriem vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Pirmajā periodā rezultāts mainījās tikai vienreiz, vienīgos vārtus gūstot mājiniekam Kodijam Sīsī. Savukārt otrā perioda ievadā Braiens Gibonss dubultoja "Senators" pārsvaru (2:0), kamēr Morgans Railijs tā vidusdaļā pietuvināja kļavu lapas līdz vienu vārtu atstatumam (1:2). Tad nāca somu hokejista Magnusa Pājarvi "zvaigžņu stunda". 14. minūtē pretinieku zonā pa labo malu ieslidoja Balcers, kurš atdeva lielisku piespēli otrajā flangā esošajam Pājarvi, uzbrucējam radušos izdevību realizējot nevainojami - 3:1. Trešdaļas noslēgumā Pājarvi izcēlās vēlreiz (4:1).

VIDEO: Balcers asistē, sarūgtinot "Maple Leafs"

Pēdējā perioda rēķinu ar panākumu atklāja viesu līderis Džons Tavaress (2:4), tomēr turpinājums atspēlēšanās akcijai nesekoja, "Senators" turpinājumā izceļoties vēl divreiz un sagādājot "Maple Leafs" negaidīti smagu zaudējumu ar 2:6. Pēdējās četrās spēlēs Toronto bāzētais klubs savā cietoksnī ielaidis 23 (!) ripas.

Par spīti otrajai uzvarai pēc kārtas "Senators" ar 72 cīņās iekrātiem 56 punktiem joprojām atrodas pēdējā vietā visā līgā. Nākamajā spēlē naktī uz 21. februāri "Sens" viesosies Vankūverā, kur jāspēlē ar vietējo "Canucks".


, 2019-03-17 07:26, pirms 5 gadiem
Ko tad Toronto, formas nomainījuši??? Un kas tas par "stPats"... murgs kautkāds
, 2019-03-17 07:51, pirms 5 gadiem
Balcers pamazām, pamazām, bet krāj punktus arī NHL, malacis, liels prieks, lai tā turpina, un PČ būs nepārspējams līderis
, 2019-03-17 07:52, pirms 5 gadiem
lacis67 rakstīja: Ko tad Toronto, formas nomainījuši??? Un kas tas par "stPats"... murgs kautkāds
Tās formas ir par godu St.Patricks dienai Ziemeļamerikā
, 2019-03-17 07:56, pirms 5 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Tās formas ir par godu St.Patricks dienai Ziemeļamerikā
Arī, taču tāpat Toronto "St. Patricks" bija NHL komanda no kuras 20-to gadu beigās izveidojās "Maple Leafs".
, 2019-03-17 08:10, pirms 5 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Arī, taču tāpat Toronto "St. Patricks" bija NHL komanda no kuras 20-to gadu beigās izveidojās "Maple Leafs".
Ko teiksi par Balceru? Izmanto sev dotās iespējas?
, 2019-03-17 08:14, pirms 5 gadiem
Bļugeram vairāk punkti jākrāj. Ilgi tik lielu spēles laiku neviens nedos.
, 2019-03-17 08:28, pirms 5 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Ko teiksi par Balceru? Izmanto sev dotās iespējas?
Viņam dod, viņš spēlē. Komanda šosezon ne par ko necīnās, līderus notirgoja nost un vispār atrodas dziļā pārbūvē.

Balcers, lai arī viegli viņam neiet, taču neko baigi nesačakarē, kas ir ok. Tajā pašā laikā, nekādus ekstra bonusus viņš tāpat nepelna un par vietu sastāvā būs jācīnās rudens nometnē.
, 2019-03-17 11:37, pirms 5 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Bļugeram vairāk punkti jākrāj. Ilgi tik lielu spēles laiku neviens nedos.
Punktus, protams vajag bet nevar zināt vai no viņa vairāk negaida partneru piesegšanu aizsardzībā, jo ZAR, ko Bļugers aizvieto nav stipri rezultatīvāks, pārrēķinot uz punktiem vidēji spēle.
, 2019-03-17 11:49, pirms 5 gadiem
Balceram gandrīz spēlē 1+1! Bet, ja ta skatās Balcers ir labāk adaptējies NHL, salīdzinot ar Bļugeru, neiet runa par spēles laiku, iet runa par kustēšanos laukumā! PČ varēja arī vērot 2018 gadā Balcers ir veikls un labs slidotājs! Nevelti Balcers spēlēja kopā ar Kēniņu un Ābolu čaļiem kuriem slidojums ir labs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-03-17 16:37, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Redzi, škirba ir tāda, ka Balceru treneri uzskata par pilnvērtīgu uzbrucēju, kāmēr Blugera sakarā nemitīgi spītīgi tiek pieminēta čekingošana un darbība aizsardzībā Pat arī tad, ja Bļugers gūst kādus vartus vai piespēles punktu, tipa , tas viss ir sīkums, galvenais ka Tedijs ir perfekts savu "tiešo pienākumu pildīšanā" Aspirants Miņins to uzskata par normālu, es, personiski, to uzskatu par atklātu bezceremonisku ņirgāšanos no Pingvīnu treneru puses P.S. Pats galvenais, lai izlases kontekstā Bļugers netiktu sačakarēts!
Balcers Pingvīnos nespēlētu, bet Blugers tagadejaa Senators būtu līderis.
, 2019-03-17 19:01, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Redzi, škirba ir tāda, ka Balceru treneri uzskata par pilnvērtīgu uzbrucēju, kāmēr Blugera sakarā nemitīgi spītīgi tiek pieminēta čekingošana un darbība aizsardzībā Pat arī tad, ja Bļugers gūst kādus vartus vai piespēles punktu, tipa , tas viss ir sīkums, galvenais ka Tedijs ir perfekts savu "tiešo pienākumu pildīšanā" Aspirants Miņins to uzskata par normālu, es, personiski, to uzskatu par atklātu bezceremonisku ņirgāšanos no Pingvīnu treneru puses P.S. Pats galvenais, lai izlases kontekstā Bļugers netiktu sačakarēts!
Bļugers pēdējos mačos spēlē 2. maiņā. Nu nenāk no viņa pa golam katrā spēlē. Turklāt, kad tu sapratīsi, ka nopietnā komandā katram ir sava loma. Ja tev priekšā ir labāki un pieredzējušāki metēji, tad tu sēdēsi malā vai spēlēsi 4. maiņā. Ko tu tāpat nebļauj, kad Dinamo potenciāli labus jaunos liek kā 13. uzbrucēju vai 7. aizsargu un nelaiž laukumā?
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
1

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.