Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam zaudējums bullīšos, "Devils" vārtsargs atvaira 52 metienus

Rolands Eliņš

Merzļikinam zaudējums bullīšos, "Devils" vārtsargs atvaira 52 metienus
Elvis Merzļikins spēlē pret "Devils". Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kolumbusas „Blue Jackets”, kas ar Elvi Merzļikinu vārtos bullīšos piekāpās Ņūdžersijas „Devils” ar 3:4. Kolumbusas komanda izdarīja 55 metienus pa vārtiem.

Elvis Merzļikins atvairīja 23 no 26 pretinieku metieniem, tiekot trīsreiz pārspēts otrajā periodā desmit minūšu intervālā. Merzļikins pēcspēles bullīšos tika galā ar pieciem no septiņiem pretinieku metieniem, taču ar to izrādījās par maz uzvarai, un Kolumbusai, lai arī izdevās gūt punktu par neizšķirtu pamatlaikā, nācās zaudēt jau piekto reizi pēc kārtas. Tā ir komandas garākā zaudējumu sērija kopš novembra sākuma.

Matīss Kivlenieks arī šonakt palika rezervē.

„Blue Jackets” vienībai šonakt izbraukumā Ņūdžersijā bija parocīga iespēja atgriezties uz uzvaru ceļa, jo tās pretiniece „Devils” spēles priekšvakarā bija aktīvi darbojusies hokejistu tirgū. Aizmainīts tika gan šosezon 21 vārtus guvušais uzbrucējs Bleiks Koulmens (uz „Lightning”), gan ilggadējais komandas kapteinis Endijs Grīns (uz „Islanders”), pretim saņemot jaunos hokejistus un drafta izvēles.

„Blue Jackets” pārsvars izpaudās izdarīto metienu ziņā, kas bija divreiz lielāks nekā Ņūdžersijai (55:26), kā arī pirmā perioda sākumā, kad Kolumbusa ar ātriem diviem vārtiem panāca 2:0. Sezonas pirmos vārtus guva Endrjū Pīks, bet sezonas 18. vārtus iemeta vārtsargs Zeks Verenskis, turpinot uzlabot kluba rekordu.

Taču viss tika sabojāts otrā perioda pirmajās 12 minūtēs. Vispirms Merzļikinu pārspēja Džoejs Andersons ar metienu no iemetiena punkta, pēc tam ar atkārtotu metienu savus pirmos NHL vārtus guva Nikolass Merklijs, bet 32. minūtē precīzs bija Kails Palmjēri, izmantojot „Blue Jackets” neveiksmīgo spēli aizsardzībā.

Trešā perioda vidū „Blue Jackets” panāca izlīdzinājumu, kas ļāva tikt pie papildlaika. Tajā Merzļikinam izdevās atvairīt izgājienu viens pret vienu pēc sava partnera zaudētas ripas uz zilās līnijas, un uzvarētāja noskaidrošana tika atlikta uz pēcspēles metienu sēriju. Tajā Merzļikins tika galā ar pirmajiem pieciem no sešiem bullīšiem, un rezultāts tobrīd bija 1:1, bet septītajā metienu sērijā viņš tika pārspēts.

„Blue Jackets” nākamā spēle paredzētas pēc divām dienām Filadelfijā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: Alpaville

  +3 [+] [-]

, 2020-02-17 05:33, pirms 4 gadiem
Žaketēm problēmas aizsardzības līnijā jau kuro maču pēc kārtas... Bet nav brīnums, pēc jebkura kāpuma seko kritums. Galvenais, lai tas neievelkas un izdodas to pārvarēt pēc iespējas nesāpīgāk. Vadošā aizsarga iztrūkumu gan tik ātri neizdodas kompensēt. Jāsakož zobi un jāpārvar šī šķēršļu josla. Lai izdodas pēc iespējas ātrāk atgriezties uz uzvaru ceļa!

  +7 [+] [-]

, 2020-02-17 07:09, pirms 4 gadiem
Sezonas pirmos vārtus guva Endrjū Pīks, bet sezonas 18. vārtus iemeta vārtsargs Zeks Verenskis, turpinot uzlabot kluba rekordu.

Katra komanda vēlētos tādu vārtusargu

  +3 [+] [-]

, 2020-02-17 07:25, pirms 4 gadiem
Konkurence liela un vairums jau kapā play off līmenī. Grūti šādos apstākļos saglabāt tik izcilu sniegumu un statistiku. Nav jau tā, ka Elvis slikti stāv. Joprojām ir labs, bet nav izcils pēdejās spēlēs. Ticu, ka būs jauna supersērija. Lai veicās!
Slēpts komentārs: the best11

  +1 [+] [-]

, 2020-02-17 08:34, pirms 4 gadiem
the best11 rakstīja: Merzlyam sakāpis galvā vai, ka pēc atzīšanas par nedēļas zvaigzni tāds kritums? 🙉
Par kādu kritumu Tu runā?! Tas ir Viens...Otrs, Merzļikins ir Elites klases sportists! Tāpēc runa par "sakāpis galvā" ir pilnīgs absurds!! Viņiem (sportistiem) ir dzelžaina disciplīna un sakārtota rutīna! Tāpēc viņi nenolaiž rokas pēc pirmās kļūdas un lūpu neuzmet kā to darītu Mēs - parastie cilvēki! Kā arī, Merzļikins vienmēr pēc savām uzvarām uzsver Komandas darbu! Pēc kļūdām, viņš un drošvien Legacī skatās video atkārtojumus un analizē spēli!! Kā man noriebušies šitie Seklie komentāri

     [+] [-]

, 2020-02-17 08:42, pirms 4 gadiem
Merzis jau vēl jorojām ir 7. labākais vārtu vecis līgā. Nav pamata satraukumam.
Slēpts komentārs: krista_klentaka_112483876855387
Slēpts komentārs: krista_klentaka_112483876855387
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2020-02-17 10:05, pirms 4 gadiem
the best11 rakstīja: Merzlyam sakāpis galvā vai, ka pēc atzīšanas par nedēļas zvaigzni tāds kritums? 🙉
Nu ja ka kritums, iepriekšējā spēlē tika atzīts par spēles trešo zvaigzni neskatoties uz zaudējumu... Naktī čalis starp citu tikai papildlaikā viņš atvairīja trīs izgājienus 1:1 un te nav runa par bulīšiem..

  +2 [+] [-]

, 2020-02-17 10:21, pirms 4 gadiem
Nevienā no zaudētajiem vārtiem pamatlaikā Elvi vainot nevar. Bija brīvi metieni no ērtas distances. Jā, varbūt nepavilka tik daudz, cik citas reizes, bet nevienmār tā var notikt. Nevar būt visas spēles izcilas. Arī veiksmes māte ir tāda nepastāvīga būtne.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-17 11:20, pirms 4 gadiem
Skaidrs ir viens, - pēc Seta Džounsa notraumēšanās Kolumbusas aizsardzības bastioni ir kļuvuši stipri vājāki...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2020-02-17 11:26, pirms 4 gadiem
semerjaks rakstīja: Skaidrs ir viens, - pēc Seta Džounsa notraumēšanās Kolumbusas aizsardzības bastioni ir kļuvuši stipri vājāki...
Līdz ar to palielinās iespēja ieraudzīt Elvi Latvijas izlases vārtos PČ Šveicē!

     [+] [-]

, 2020-02-17 11:45, pirms 4 gadiem
Nav nekā briesmīga.Pie tam zaudējums ,kurš nes punktu.Pie tam,nevar taču cerēt,ka visu laiku netiks ielaisti vārti.Kas attiecās uz situāciju turnīra tabulā,tad pagaidām Kolumbusai viss kārtībā.Cīņa turpinās.

     [+] [-]

, 2020-02-17 19:05, pirms 4 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Merzis jau vēl jorojām ir 7. labākais vārtu vecis līgā. Nav pamata satraukumam.
4ais- ņemot vērā tos, kas aizvadījuši pietiekoši daudz spēļu ( virs 10)