Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons joprojām nespēlē, "Sabres" izcīna otro uzvaru pēc kārtas

Girgensons joprojām nespēlē, "Sabres" izcīna otro uzvaru pēc kārtas
Zemgus Girgensons un Evanders Keins
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) otro uzvaru pēc kārtas un ceturto panākumu pēdējās sešās spēlēs, spēlējot bez savainotā Zemgus Girgensona, šonakt izcīnīja Bufalo "Sabres", kas savā laukumā ar 2:0 pārspēja līgas pēdējās vietas īpašnieci Kolorado "Avalanche".

Girgensons, kurš ievietots līgas savainoto spēlētāju sarakstā, izlaida jau piekto spēli pēc kārtas. Šosezon latviešu uzbrucējs piedalījies 53 cīņās, gūstot sešus vārtus un izdarot septiņas rezultatīvas piespēles partneriem.

Laukuma saimnieki spēli uzsāka ļoti aktīvi, pirmo sešu minūšu laikā piespiežot sāncenšus divreiz pārkāpt noteikumus, taču iekarot Kelvina Pikarda sargāto cietoksni Bufalo hokejistiem neizdevās. Sešas sekundes līdz pirmā perioda noslēgumam "Sabres" vēlreiz nonāca vairākumā, tomēr abas komandas pirmajā lielajā pārtraukumā devās pie bezvārtu neizšķirta - 0:0.

Otrās trešdaļas pirmajā minūtē skaitlisko pārsvaru realizēja un iespēju atklāt rezultātu izmantoja Sems Reinhārts, izvirzot ar 1:0 vadībā mājiniekus. Saņēmis piespēli no partnera, Rasmus Ristolainens no distances izpildīja spēcīgu metienu pa vārtiem, Pikards neveiksmīgi atsita ripu sev priekšā, kur pie tās pirmais bija Reinhārts, gūdams 13. vārtus šosezon.

Četras minūtes un 14 sekundes līdz pamatlaika beigām "Sabres" dubultoja pārsvaru uz tablo - 2:0. Evanders Keins, kurš sastāvā atgriezās pēc vienas spēles pārtraukuma, aizskrēja pretuzbrukumā, apspēlēja divus pretspēlētājus un vēlreiz pārspēja sāncenšu vārtu vīru, izceļoties piekto reizi pēdējos piecos mačos, 19. reizi sezonā un atgūstot komandas labākā snaipera godu, ko dalīja ar Kailu Okposo.

Vēlāk viesi Pikardu nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju, taču Lēners "Sabres" vārtos atvairīja visus 23 pretinieku metienus, aizvadot otro sauso spēli šosezon un piekto karjerā. Jāpiebilst, ka to viņam palīdzēja paveikt arī komandas biedri, kas nenopelnīja nevienu soda minūti.

Bufalo svinēja otro uzvaru pēc kārtas un ceturto panākumu pēdējās sešās cīņās, sagādājot pēdējā vietā esošajai "Avalanche" piekto neveiksmi pēc kārtas. "Sabres", kas nākamo dueli aizvadīs jau sestdien, pulksten 20:00 (pēc Latvijas laika) savā laukumā uzņemot Sentluisas "Blues", ar 58 spēlēs sakrātiem 60 punktiem ieņem 12. vietu Austrumu konferencē.

"Sabres" - "Avalanche" 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

Vārti: 20:48 Reinhārts (Ristolainens, O'Railijs, vair.) 55:46 1:0, Keins (Rodrigess, Aikels)
Metieni: 32:23
Soda minūtes: 0:6
Vārtsargi: Robins Lēners - Kelvins Pikards

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/colorado-a...

     [+] [-]

, 2017-02-17 08:25, pirms 7 gadiem
Vismaz nedēļu vēl nespēlēs

  +1 [+] [-]

, 2017-02-17 09:33, pirms 7 gadiem
Vēl labāks virsraksts būtu - Girgensons joprojām nespēlē, Sabres joprojām uzvar

  +3 [+] [-]

, 2017-02-17 09:40, pirms 7 gadiem
ARNIS K. rakstīja: Vēl labāks virsraksts būtu - Girgensons joprojām nespēlē, Sabres joprojām uzvar
Viņš nav spēlējis piecas spēles bet šī ir tikai otrā uzvara pēc kārtas... Dīvaini kaut kā neliekas?

  +1 [+] [-]

, 2017-02-17 09:58, pirms 7 gadiem
kādu laiku atpakaļ jau minēju, ka Sabres tiks playoff'ā

     [+] [-]

, 2017-02-17 13:23, pirms 7 gadiem
NONAME100 rakstīja: kādu laiku atpakaļ jau minēju, ka Sabres tiks playoff'ā
Nu es gan būtu piesardzīgāks.
https://www.nhl.com/standings

     [+] [-]

, 2017-02-17 14:26, pirms 7 gadiem
familyguy rakstīja: Nu es gan būtu piesardzīgāks.
https://www.nhl.com/standings
Nu tā bilde tur vēl bieži mainīsies ņemot vērā blīvumu, vairāk kā 20 spēles vēl jāspēlē, nekā neiespējama jau arī nav.

     [+] [-]

, 2017-02-17 14:29, pirms 7 gadiem
xvalchax rakstīja: Nu tā bilde tur vēl bieži mainīsies ņemot vērā blīvumu, vairāk kā 20 spēles vēl jāspēlē, nekā neiespējama jau arī nav.
Es jau nesaku, ka neiespējami, bet skatoties uz situāciju Buffalo ir par 2 spēlēm vairāk nekā tuvākiem konkurentiem (izņemot Flyers).