Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" uz vismaz divām nedēļām paliek bez viena no komandas līderiem Kuturjē

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

"Flyers" uz vismaz divām nedēļām paliek bez viena no komandas līderiem Kuturjē
Šons Kuturjē
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Filadelfijas "Flyers" uz vismaz divām nedēļām palikusi bez viena no komandas līderiem Šona Kuturjē, kas iedzīvojies ribu savainojumā.

28 gadus vecais centra uzbrucējs satraumējās iepriekšējās spēles pirmajā minūtē, kad, nospēlējot vien 45 sekundes, nācās pamest spēli. Tas mačs Filadelfijas komandai bija pret latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas “Penguins”, kurā uzvaru ar 5:2 izdevās izcīnīt Kuturjē pārstāvētajai komandai. Pirmajā sezonas mačā, kuru “Flyers” arī aizvadīja pret “Penguins” un uzvarēja ar 6:3, Šons tika pie rezultatīvas piespēles.

Pagājušajā sezonā Kuturjē ieguva Selkes trofeju, kas tiek pasniegta uzbrucējam, kurš vislabāk darbojas aizsardzībā. Pagājušajā sezonā viņš 69 spēlēs tika pie 59 (22+37) punktiem, kas bija otrs labākais rādītājs komandā. Centra uzbrucējs arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +21.

"Flyers" nākamajo spēli aizvadīs pirmdien, kad uzņems traumu guvušā latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/sean-coutu...