Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins turpina punktu sēriju un sagādā zaudējumu Girgensona "Sabres"

Ints Megnis
Ints Megnis

Ovečkins turpina punktu sēriju un sagādā zaudējumu Girgensona "Sabres"
Zemgus Girgensons (pa kreisi) NHL spēlē cenšas bloķēt Aleksandra Ovečkina metienu. Foto: Reuters/Scanpix

Krievu zvaigzne Aleksandrs Ovečkins sestdien tika pie punktiem jau 14. spēlē pēc kārtas, palīdzot Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionei Vašingtonas "Capitals" ar rezultātu 4:3 (2:1, 1:2, 0:0, 0:0, 1:0) savā laukumā pēcspēles metienu sērijā apspēlēt Bufalo "Sabres" ar latviešu uzbrucēju Zemgus Girgensonu ierindā.

Ovečkins pamatlaikā guva savus 29. vārtus sezonā, turklāt ar to viņš neapstājās, jo izcēlās ar izšķirošo raidījumu arī "bullīšu" sērijā. Pagājušās sezonas līgas izslēgšanas turnīra vērtīgākais spēlētājs šajā mačā varēja kļūt par pirmo spēlētāju līgas vēsturē, kurš izcēlies ar "hat-trick" trijos dueļos pēc kārtas. Četrpadsmit maču punktu sēriju viņš sasniedzis pirmoreiz karjerā.

Kopā mačā Ovečkins veica astoņus metienus, tieši viņam otrajā trešdaļā panākot izlīdzinājumu 3:3."Man bija diezgan labas iespējas, tomēr šodien nebija mana diena. Nevari iemest katrā spēlē," neskatoties uz uzvaru, krievs pēc spēles bija neapmierināts.

Kopā ar līgas rezultatīvāko spēlētāju Ovečkinu "Capitals" sastāvā vārtus guva arī Brets Konolijs un Jakubs Vrāna. Tikmēr "Sabres" sastāvā divreiz izcēlās Džeks Aikels, bet reizi šī gada drafta pirmais numurs Rasmuss Dālīns.

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 13 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā atzīmējās ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Capitals" sestdien guva piekto uzvaru pēc kārtas, kā arī triumfējusi 12 no pēdējām 14 spēlēm. "Tā ir tiešām laba komanda. Viņi mums radīja lielu spiedienu. Viņi nav Stenlija kausa čempioni tāpat vien - viņiem ir tiešām labi spēlētāji, vairāki no tiem tiks iekļauti Slavas zālē. Arī mēs paveicām daudz laba pret viņiem," pauda Aikels.

Zīmīgi, ka, neskatoties uz "Capitals" pēdējā laika panākumiem, abas komandas kopvērtējumā ir blakus - čempioni ar 43 punktiem 32 spēlēs pacēlās uz trešo vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, kamēr "Sabres" ar 43 punktiem 33 cīņās ir pozīciju zemāk.

Nākamajā spēlē "Sabres" svētdien viesos tiksies ar Bostonas "Bruins", duelim sākoties jau pusnaktī pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
espn.com

     [+] [-]

, 2018-12-16 08:39, pirms 5 gadiem
Ovečkins monstruāls. Nolika pie vietas. Bet Sabres pārsteidzoši labi spēlē. Play off arī var tikt uz priekšu.

  -3 [+] [-]

, 2018-12-16 09:02, pirms 5 gadiem
bunģu dabūja bērns piedzima var spēlēt atvērti un šogad būs jauns rekords Ovečkinam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-12-16 09:15, pirms 5 gadiem
Šovakar trīs NHL spēles, bet nu interesētu tikai Hurricanes.

  -2 [+] [-]

, 2018-12-16 09:16, pirms 5 gadiem
Protams, Krievija - Somija jāskatās. Vakar sagrāva čehus.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-16 10:44, pirms 5 gadiem
Kopā ar līgas rezultatīvāko spēlētāju Ovečkinu "Capitals" sastāvā...

Autora k. Ovi ir labākais vārtu guvējs nevis rezult.ligas speletajs.

Ovi cik monstrs, izskatās ļoti labs grafiks goliem . Šis gads ir viņa gan hoķis gan ģimene var turpināt uguņot

  +1 [+] [-]

, 2018-12-16 10:56, pirms 5 gadiem
Zemgum spēles statistika atkal pašvaka.Vienīgais pluss,piecas minūtes mazākumā.Kā pa kalniem.Pēc laba mača obligāti seko vājāka spēle,bet pēc tam treneris nosēdina rezervē.Tā kā spēli naktī neskatījos,secinājums tikai no spēles protokola.Varbūt esmu neobjektīvs?Tiesa šonakt izbraukuma spēle Bostonā,bet rezervē Buffalo tikai viens uzbrucējs R.Elie.Tā kā droši vien spēlēs un būs iespēja uzlabot status.

  +2 [+] [-]

, 2018-12-16 11:04, pirms 5 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Protams, Krievija - Somija jāskatās. Vakar sagrāva čehus.
Šodien dabūs pa muguru

  +3 [+] [-]

, 2018-12-16 11:56, pirms 5 gadiem
Dīvains mača apskats! Mums ir tikai viens spēlētājs NHL un Bufalo šodien aizvada izbraukumu spēli pret spēcīgo Capitals ar Oveckinu ierindā, ko soda metienos gandrīz apspēlē, un viss raksts būtu jāpakārto no Bufalo, jeb mūsējo pozīcijām, un tikai cita starpā jāatzīmē pretinieka spēle un Ovečkina iespētais, bet te viss otrādāk no 18 rindiņām, tikai 3 veltītas Sabres, tai skaitā Girgensonam!

  -3 [+] [-]

, 2018-12-16 13:28, pirms 5 gadiem
sandza rakstīja: Dīvains mača apskats! Mums ir tikai viens spēlētājs NHL un Bufalo šodien aizvada izbraukumu spēli pret spēcīgo Capitals ar Oveckinu ierindā, ko soda metienos gandrīz apspēlē, un viss raksts būtu jāpakārto no Bufalo, jeb mūsējo pozīcijām, un tikai cita starpā jāatzīmē pretinieka spēle un Ovečkina iespētais, bet te viss otrādāk no 18 rindiņām, tikai 3 veltītas Sabres, tai skaitā Girgensonam!
Man vispār Girgensons neinteresē. Ja vēl viņš kādu golu iemestu.

  -1 [+] [-]

, 2018-12-16 15:53, pirms 5 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Ovečkins monstruāls. Nolika pie vietas. Bet Sabres pārsteidzoši labi spēlē. Play off arī var tikt uz priekšu.
Ko tur Ovečkins monstruāls? Pāris reizes meta, pat tukšos netrapija tāpat kā Kuzņetsovs. Abi tukšos mest nemāk

  -2 [+] [-]

, 2018-12-16 17:29, pirms 5 gadiem
hilss rakstīja: Ovi iet uz to lai pārsistu visus rekordus.
Ka tik viņam kāds kaut ko nepārsistu!😁