Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Aikelam "hat-trick", Girgensonam -1, "Sabres" zaudē papildlaikā

Aikelam "hat-trick", Girgensonam -1, "Sabres" zaudē papildlaikā
Džeiks Aikels
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Neveiksmi Nacionālās hokeja līgas (NHL) mača piedzīvoja Bufalo „Sabres”, kas piekāpās Karolīnas „Hurricanes” ar 4:5. Trīs no četriem zaudētāju vārtiem guva uzbrucējs Džeiks Aikels.

„Sabres” aizvadīja otro spēli divu dienu laikā – vakar komanda ar 1:2 piekāpās Filadelfijas „Flyers”. Šodien pretiniekos bija vēl viena vienība, kas cīnās par iekļūšanu izslēgšanas mačos – „Hurricanes”.

Pirmais periods noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, savukārt otrajā trešdaļā komandas 30 sekunžu laikā apmainījās ar vārtu guvumiem – uz Džastina Viljamsa precīzo metienu „Sabres” atbildēja ar Džeka Aikela realizēto iespēju – uzbrucējs bija pirms pie vārtsarga atvairītas ripas un iemeta to tukšajā vārtu stūrī – 1:1.

Noslēdzošajā pamatlaika trešdaļā „Hurricanes” izvirzījās vadībā ar 4:2, bet Aikels desmit sekunžu laikā panāca izlīdzinājumu – sākumā uzbrucēja uzmetiens vārtu virzienā kļuva par vārtu guvumu – 4:3, bet nākamajā uzbrukumā ripa nonāca pie Aikela pēc uzvarēta iemetiena, uzbrucējs pietuvojās vārtiem un trešo reizi mačā pārspēja „Hurricanes” vārtsargu – 4:4, gūstot pirmo „hat-trick” karjerā.

Tomēr izcīnīt trešo uzvaru decembrī „Sabres” neizdevās – Džeikobs Slavins papildlaika trešajā minūtē guva izšķirošos vārtus „Hurricanes” labā – 4:5.

Zemgus Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 17:02 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem metieniem, vienu spēka paņēmienu, ka arī vienu reizi tika noraidīts no laukuma uz divām minūtēm. Maču uzbrucējs pabeidza ar negatīvu lietderību -1. Šosezon Girgensona kontā ir četri punkti – vieni vārti un trīs piespēles.

Nākamo spēli „Sabres” aizvadīs naktī uz 20. decembri pret Bostonas „Bruins”.

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: Karalis Hokejs
Slēpts komentārs: puramuk

  +1 [+] [-]

, 2017-12-16 10:07, pirms 6 gadiem
puramuk rakstīja: Girgensonu uz khl
a Tevi uz kūdras raktuvēm, citādi Tu tāds resns pelmenis

  +4 [+] [-]

, 2017-12-16 10:16, pirms 6 gadiem
Pirmie divi komentāros ar prātu apdalītie.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-16 10:27, pirms 6 gadiem
Žēl, ka atkal tukšā. Vismaz Minskas nēģeram kārtējie 3 punkti!

  -1 [+] [-]

, 2017-12-16 10:38, pirms 6 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Nez, kas ir smieklīgāks. Girgensona sniegums vai tas, ka par viņu turpina cept atsevišķus rakstus.
Par ģinamo arī rakstus cep, lai arī komanda ir līgas pēdējie sūkātāji, kas ne par ko necīnās.

     [+] [-]

, 2017-12-16 10:44, pirms 6 gadiem
Nu Bufalo kopumā tāda bēdu ieleja šogad .

  +2 [+] [-]

, 2017-12-16 10:55, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Žēl, ka atkal tukšā. Vismaz Minskas nēģeram kārtējie 3 punkti!
laikam ka jau gribās ,lai tevi tas melnais paņem no mugurpuses ,ka piemini viņu

  +1 [+] [-]

, 2017-12-16 11:02, pirms 6 gadiem
4567 rakstīja: Nu Bufalo kopumā tāda bēdu ieleja šogad .
Sogad? Jau entos gadus!!!!

  -3 [+] [-]

, 2017-12-16 11:09, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: laikam ka jau gribās ,lai tevi tas melnais paņem no mugurpuses ,ka piemini viņu
Ja es to gribētu, tad tā atī pateiktu. To pateici tu, tātad došana no mugurpues ir tavs dzīvesveids! Minskas nēģerim sekoju līdz jo viņš ir dzīvs piemērs tam, kā KHL nevajadzīgi hokejisti NHĻ kļūst par stabiliem līderiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-12-16 12:30, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Girgam atkal savs standarts : 1 spēlē gūst kaut kādu izmocītu punktu, pēc tam 12-17 spēles bez pts.

reāli, tagad februārī laikam viņš gūs kādu punktu, kopumā situācija ja ne dramatiska, tad šaušulīga. bet ko tad var gribēt, ja vasarā tusējas un nestrādā pie formas, tad tagad pilnībā negatavs!

te reāli KP ir paraugs, vasarā izlasē, strādā sviedros vienā laidā, traidā laidā, bet ko Zirgs? braukā kajakā pa aļaskas kalniem un bildējas. tak ne jau es rakstu muļķības , bet pēc piemēriem un sevis rakstu, ja nav pamats ielikts, tad nebūs rezultāts.

Zirgam jāskatās, vai nevar kaut kā iekļūt kādā ECHL klubā, kur praksi un atgriezt iemaņas varētu. tad jau manītu, Rīgas Dinamo arī nebūtu sliktākais variants.
Ja Tu būtu skatījies vakardienas spēli, tad Zemgus bija vismaz punktu pelnījis par savu aktivitāti. Arī komentētāji uzteica viņa darbības!

Ej lasi akmeņus tālāk, mazgadīgais nejēga!

     [+] [-]

, 2017-12-16 14:28, pirms 6 gadiem
Pozitīvi visā šajā ir tas, ka Zemgum pieaugušas spēles laika minūtes.